Waarom Lemi?

Lemi-garantie

Lemi is er trots op een hoogwaardige garantieservice aan te bieden in overeenstemming met de huidige servicebeschrijving. Deze service biedt technische ondersteuningsopties, reserveonderdelen en gerelateerde personeelsdiensten om gekwalificeerde incidenten op te lossen.

Lemi biedt bovendien tot 10 jaar garantie, een van de langste op de markt. De incidentie van schade op Lemi-producten is minder dan 1%! Dit is de zekerheid van een duurzaam product.

Waarom Lemi_-Garantie

2 jaar garantie

Lemi garandeert een volledige garantie van 2 jaar op alle elektrische onderdelen van het product.

Waarom Lemi?-2 Jaar garantie

5 jaar garantie

Lemi geeft een volledige garantie van 5 jaar op krasvast schuim van de matras.

Waarom Lemi?-5 Jaar garantie

10 jaar garantie

Lemi garandeert een volledige garantie van 10 jaar op alle metalen onderdelen van het product.

Waarom Lemi?-10 Jaar garantie
Waarom Lemi?-Levenslange hulp

Levenslange hulp

Lemi zorgt voor de exclusieve Lifetime Assistance Service, waardoor iedereen die een Lemi-product koopt, zeker is van Lemi-assistentie voor de hele levensduur van het product. Met de Lifetime Assistance garanderen we de klant de beschikbaarheid van reserveonderdelen, de oplossing van elk mogelijk probleem en de exclusieve ondersteuning van ons gekwalificeerd personeel voor de hele levensduur van het product.

Lemi garandeert bovendien een directe after-sales service binnen 48 uur. Om onze service aan te vragen, kunt u schrijven naar: service@lemigroup.it

Waarom Lemi?-100_ gemaakt in Italie

100% gemaakt in Italië

Voor alle klanten van nempro is dit een gecertificeerde garantie van superieure kwaliteit. Echter is dit voor LEMI een roeping. Alle LEMI-producten worden geleverd met een garantiecertificaat met een holografisch anti-namaaklogo en een volgnummer, omdat daardoor het product kan worden getraceerd via een speciale website. Bovendien behaalde LEMI met zijn Behandelstoelenmassagebankenwellnessbanken, etc. als exclusieve garantie voor de authenticiteit van zijn producten, in 2010 zelfs de prestigieuze certificering “100% Made in Italy”. Deze certificering vereist dat het bedrijf zich aan een grondige reeks inspecties onderwerpt om te certificeren, hoewel het cyclus volledig uitgevoerd in Italië.

Alle LEMI-producten worden geleverd met een garantiecertificaat met een holografisch, anti-namaaklogo en volgnummer, waarmee het product kan worden getraceerd via een speciale website. Voor onze klanten is dit een gecertificeerde garantie van superieure kwaliteit. Download PDF

ISO 9001

ISO 9001

De productkwaliteit van LEMI is gecertificeerd volgens de ISO 9001-norm , met certificaatnummer 50 100 100 75 uitgegeven door TUV Italië.
Het is de internationaal erkende  kwaliteitsmanagementnorm  van elke organisatie die tegelijkertijd wil antwoorden op:

  •  de behoefte  aan verhoogde doeltreffendheid en efficiëntie van interne processen .
  • de groeiende concurrentie in markten door  verbeterde klanttevredenheid  en loyaliteit.

Download PDF

Matras Maatwerk

Alle gevoerde modellen worden bovendien met de hand afgewerkt door de bekledingsafdeling.
Om het product nog meer onderscheidend te maken, kan het logo van de klant worden toegevoegd. Een ongelooflijk elastische textuur verbetert de zachtheid en kwaliteit van traagschuimmatrassen op zijn best, waardoor Spa-klanten een complete en bevredigende wellness-ervaring krijgen.

Basisaanpassing

Zij bieden een breed scala aan afwerkingen met behulp van hoogwaardige materialen met een lage impact op het milieu. Door verschillende materialen te mengen, zoeken zij bovendien naar oplossingen met een hoogstaand design en elegantie. Om het product nog meer onderscheidend te maken, kan het klantlogo worden toegevoegd.

Accessoires

Zij bieden echter op verzoek een breed scala aan accessoires die kunnen worden geïntegreerd in de Beauty-lijn. We vinden bijvoorbeeld de MULTISENSORY KIT, met Aromatherapie, Chromotherapie en Sound Bluetooth, maar ook accessoires zoals EasyMove, om het bed gemakkelijk te verplaatsen. Dit alles maakt het bovendien mogelijk om de klantervaring completer te maken en de professional makkelijker in te zetten.