Over nemPRO

nemPRO biedt u een uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig assortiment voor uw Kliniek. Ons assortiment is continu in ontwikkeling en door ons grote internationale netwerk blijven we steeds up-to-date. Met onze specialisten testen we vele innovatieve producten en apparaten op kwaliteit, efficiency, rentabiliteit en resultaat. Alleen de beste producten en technologie├źn, met bewezen behandelresultaten, nemen wij in ons assortiment op.

nemPRO Apparatuur


nemPRO zijn medische apparatuur is onmisbaar in iedere kliniek. Innovatieve technieken en behandelmethoden op medisch en esthetisch gebied. Wij selecteren alleen apparatuur en behandelmethoden met bewezen resultaten, die veilig, effectief en rendabel zijn.
Met nemPRO zijn medische apparatuur komt ook de groeimarkt voor de toekomst binnen ieders handbereik. Voor vertrouwde merken zoals Lemi, Glamox, Mach Nederland en ScanModul kunt u bij ons in Apeldoorn terecht.

Trainingen en instructies

nemPRO heeft uitgebreide faciliteiten voor de ondersteuning van onze salons. In ons trainingscentrum bieden wij doorlopend een breed aantal cursussen en workshops aan om u verder te ontwikkelen, te specialiseren en daarmee te onderscheiden van anderen.

Voor u tot een eventuele aankoop overgaat bieden wij een vrijblijvende en gratis demonstratie aan. Zo helpen wij u de juiste keuze te maken. Om ook nog eens goed met uw apparatuur te kunnen werken en de investering snel terug te verdienen, ontvangt u bij aanschaf altijd een gratis uitgebreide en duidelijke werkinstructie. Daarnaast organiseren wij opfriscursussen om u met uw apparaat te blijven ondersteunen. Ook ondersteunen wij u om met uw investeringen uw salon nog effici├źnter en winstgevender te maken.

Technische dienst

Mocht u er niet uitkomen dan staat ons team van specialisten altijd voor u klaar. En mocht u een defect aan uw apparaat hebben dan is onze technische dienst binnen 48 uur bij u op locatie om dit te verhelpen.

Onze showroom

In onze showroom in Apeldoorn staat ons complete, meest actuele assortiment saloninrichting en -apparatuur. Ons team deskundigen geeft antwoord op al uw vragen en laat u kennis maken met ons volledige assortiment. En uiteraard krijgt u indien gewenst geheel vrijblijvend een demonstratie van onze apparatuur.