Over Lemi

#1 in Italiaanse spa-apparatuur

Over Lemi:

LEMI maakt behandelstoelen, massagetafels en multifunctionele cabines voor de Medische sector sinds 1989 .

Dankzij intensief onderzoek en ontwikkeling, evenals het voortdurend nastreven van nieuwe industriële paradigma’s, wordt het bedrijf nu erkend als een van de belangrijkste spelers op het internationale toneel. Het bedrijf staat bekend om zijn uitzonderlijke ontwerp, onderzoek, technologie, kwaliteit, functionaliteit en zorgvuldige afwerking. Met onmiskenbaar Italiaans vakmanschap hebben deze fundamentele principes geresulteerd in de ontwikkeling van tal van producten die wereldwijd de merknaam LEMI dragen.

Onze nummers

_

Tegenwoordig heeft LEMI, naast meer dan 1.000 vierkante meter kantoorruimte en een showroom van 500 vierkante meter, een personeelsbestand van meer dan 60 medewerkers en een productieoppervlak van meer dan 7.000 vierkante meter, waaronder twee volledig uitgeruste productiefaciliteiten in Azzanello en Casalbuttano .

Dankzij intensief onderzoek en ontwikkeling, evenals het voortdurend nastreven van nieuwe industriële paradigma’s, wordt het bedrijf nu erkend als een van de belangrijkste spelers op het internationale toneel. Het bedrijf staat bovendien bekend om zijn uitzonderlijke ontwerp, onderzoek, technologie, kwaliteit, functionaliteit en zorgvuldige afwerking. Met onmiskenbaar Italiaans vakmanschap hebben deze fundamentele principes geresulteerd in de ontwikkeling van tal van producten die wereldwijd de merknaam LEMI dragen.

Over Lemi-Handwerk-01
Locaties

De wereldmarkt

_

De merknaam LEMI is momenteel te vinden in meer dan 100 landen wereldwijd. Met zijn uitgebreide netwerk van distributeurs en verkoopvertegenwoordigers is het bedrijf volledig in staat om te voldoen aan de eisen van de wereldwijde markten, vooral dankzij zijn aangeboren vermogen om te anticiperen op de behoeften van de industrie.

LEMI staat bovendien bekend om zijn hoogwaardige en technologisch geavanceerde producten van onmiskenbare Italiaanse stijl , die het beschermheerschap hebben gekregen van een verfijnde internationale klantenkring.

Waarden

De waarden van LEMI omvatten het vervaardigen van producten die volledig in overeenstemming zijn met de verwachtingen van haar klanten. Zij doen dit door maximale precisie te garanderen in de constructie van elk stuk. Maar ook door te zorgen voor continue verbeteringen, zelfs met goed geconsolideerde producten.

Dankzij de partnerschappen met tal van experts uit de industrie verwelkomt het bedrijf voortdurend nieuwe ideeën en zet ze deze om in innovatieve tools. Maar de grootste troeven van LEMI zijn de medewerkers met al hun ervaring, talent en passie.

Over Lemi-Handwerk

Over Lemi-Stijl

Stijl

Alle LEMI-producten beschikken over een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden. Het bedrijf biedt zelfs een enorm assortiment aan kleuren, materialen, afwerkingen, metalen en houtproducten om elk model uniek te maken.

Alle gecapitonneerde modellen worden bovendien met de hand afgewerkt door de stofferingsafdeling van LEMI. Hier worden onze hoogopgeleide en ervaren stoffeerders constant gemotiveerd naar perfectie en buitengewone effecten te creëren. Het is een kwestie van stijl. Italiaanse stijl, die wereldwijd bekend is.

Selectie

Selectie

De toegevoegde waarden van uitstekend vakmanschap, maximale aandacht voor detail, uitzonderlijke productkwaliteit en uitgebreide service. Voor LEMI zijn dit bovendien slechts enkele van de basisvereisten. Ze zijn het resultaat van een winnende strategie. Deze is gebaseerd op de volledige onafhankelijkheid van het bedrijf, de efficiëntie van een geavanceerde R&D-afdeling. Met daarnaast de beslissing om de productieprocessen niet uit te besteden.

Van concept tot ontwerp, prototyping en verpakking, de hele levenscyclus van het product wordt echter intern beheerd. Hier wordt elk afzonderlijk onderdeel beoordeeld volgens strikte inspectiecriteria.

Duurzaamkheid

Duurzaamheid

LEMI streeft al een aantal jaren zijn ecologische duurzaamheidsdoelstellingen na. Naast het uitrusten van de productiefaciliteit met fotovoltaïsche panelen en LED-verlichtingssystemen, omvatten deze doelen ook het creëren van een waardeschaal die niet uitsluitend gebaseerd is op economische criteria. Dit betekent het selecteren van nieuwe leveranciers, het aanpassen van de apparatuur en het evalueren van nieuwe materialen.

Tegenwoordig wordt 70% van de houten apparatuur en behandeltafels van het bedrijf vervaardigd met FSC-gecertificeerd hout uit onbeschermde bossen. De matrashoezen, die vrij zijn van synthetische kleurstoffen en giftige materialen, worden geleverd door leveranciers die zich inzetten voor duurzame ontwikkeling. Hierdoor wordt volledige naleving van de beste milieubeschermingspraktijken wordt gegarandeerd.