Lemi 4

De LEMI 4 behandelstoel is een volledig verstelbare, elektrische bedbank die is ontworpen om optimale werkomstandigheden te bieden voor het uitvoeren van diagnostische onderzoeken, dermatologische onderzoeken en laserbehandelingen. De Lemi 4 behandelstoel is een multi-sector stoel/tafel compleet met 4 motoren voor hoogte, rugleuning, beensteun en Trendelenburg aanpassingen en een praktische automatische resetschakelaar die de tafel terugbrengt naar zijn oorspronkelijke positie. Brede matrasaanpassing.

De Lemi 4 behandelstoel is ideaal voor:
gezichtsbehandelingen, lichte massages, ontharing, druktherapie, manicures en pedicures, diagnostische onderzoeken, dermatologie en cosmetische chirurgie.

■ 4 elektromotoren voor hoogte, rugleuning, zitting en de Trendelenburg positieverstelling
■ Standaard vlak matras
■ Standaard handbediening met automatische reset-functie
■ Volledig gesloten ABS-behuizing

Úw behandelstoel, úw ontwerp!

Onze behandelstoelen worden op bestelling speciaal voor ú gemaakt, dat betekent dat u een ruime keuze heeft in kleuren, bedieningsmogelijkheden en bijvoorbeeld accessoires. Rechts naast elk product op onze website vindt u de mogelijke aanpassingen die u kunt doen om uw nieuw behandelstoel of massagebank te ontwerpen naar úw smaak en wensen. Of u nou een elektrische voetbediening wenst of u wilt uw logo in de bekleding van uw stoel geborduurd hebben, nemPRO zorgt ervoor!

LEMI, 100% Made in Italy

Al sinds 1989 fabriceert LEMI behandeltafels, stoelen en andere producten voor de Medische sector.
Dankzij intensief onderzoek en ontwikkeling, evenals hun continue drang voorop te lopen met de huidige – en nieuwe technologieën, wordt LEMI erkend als een van de grote spelers binnen hun vakgebied, en dat wereldwijd.
Zij staan bekend om hun exceptionele designs, onderzoeken, technologie, kwaliteit én functionaliteit en de nauwgezette beeldschone afwerking van al hun producten. Samen met onmiskenbaar Italiaans vakmanschap hebben deze principes bijgedragen aan de ontwikkeling van een groot aantal LEMI-producten.

Terug naar het overzicht