Tabouret 169

De Tabouret 169 heeft verschillende modellen met andere onderstellen. De tabouret 169 heeft een luxe design en is bovendien uitgerust van een ronde zitting. Er is een keuze uit: Tabouret 169, 169A, 169S en Suite. Alle krukken zijn gemaakt van eersteklas schuim met vijf jaar garantie in meer dan 40 kleuren stoffering. De tabouret is echter met een gasveerregeling.

Gewicht15 kg
Dimensies66 × 55 × 45 cm

– COD: Tabouret 169
Kruk op wielen (h min. Cm 44 – h max. Cm 58)
Inbegrepen:
■ Gepolijst RVS voet


– COD: Tabouret 169 A
Kruk op wielen (h min. Cm 44 – h max. Cm 58)
Inbegrepen:
■ Aluminium voet Ø 50 cm


– COD: Tabouret 169 S
Kruk op wielen (h min. Cm 44 – h max. Cm 58)
Inbegrepen:
■ Satijn roestvrijstalen voet


– COD: Tabouret Suite met rugleuning
Kruk met rugleuning (h min. Cm 44 – h max. Cm 58)

Maak nu zelf gebruik van het custom made programma van nemPRO!

Maak nu zelf gebruik van het custom made programma van nemPRO! Hierin kunt u echter het product samenstellen voor uw haartransplantatie, bloedafname chemotherapie en gynaecologie kliniek. Dit kunt bovendien zelf samenstellen en het wordt speciaal voor u gemaakt. In dit systeem kunt u helemaal zelf het geschikte model kiezen van een; Behandelstoel, behandelbank, etc. De keuze bestaat uit het kiezen uit verschillende onderstellen, kleuren bekleding, stiksels en nog veel meer. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

100% Made in Italy

Voor alle klanten van nempro is dit een gecertificeerde garantie van superieure kwaliteit. Echter is dit voor LEMI een roeping. Alle LEMI-producten worden geleverd met een garantiecertificaat met een holografisch anti-namaaklogo en een volgnummer, omdat daardoor het product kan worden getraceerd via een speciale website. Bovendien behaalde LEMI met zijn medisch pedicuredermatologie en tandheelkunde, etc. als exclusieve garantie voor de authenticiteit van zijn producten, in 2010 zelfs de prestigieuze certificering “100% Made in Italy”. Deze certificering vereist dat het bedrijf zich aan een grondige reeks inspecties onderwerpt om te certificeren, hoewel het cyclus volledig uitgevoerd in Italië.

Terug naar het overzicht