Tabouret 040/040S

De tabouret is echter met een hydraulische voetpomp. De Tabouret 040 is bovendien uitgerust van een fietszadel zitting en de Tabouret 040S is uitgerust van een fietszadel zitting en een verstelbare rugleuning. Alle krukken zijn gemaakt van eersteklas schuim met vijf jaar garantie in meer dan 40 kleuren stoffering.

Gewicht10 kg
Dimensies60 × 60 × 21 cm

– COD: Tabouret 040
Kruk met oleodinamische pompverstelling
(h. Min. Cm 57 – h max. Cm 73)
Inbegrepen:■ Aluminium voet


– COD: Tabouret 040S
Kruk met oleodinamische pompverstelling en verstelbare rugleuning
(h. Min. Cm 57 – h max. Cm 73)
Inbegrepen:
■ Aluminium voet Ø 50 cm
■ Verstelbare rugleuning

Maak nu zelf gebruik van het custom made programma van nemPRO!

Maak nu zelf gebruik van het custom made programma van nemPRO! Hierin kunt u echter het product samenstellen voor uw haartransplantatie, bloedafname chemotherapie en gynaecologie kliniek. Dit kunt bovendien zelf samenstellen en het wordt speciaal voor u gemaakt. In dit systeem kunt u helemaal zelf het geschikte model kiezen van een; Behandelstoel, behandelbank, etc. De keuze bestaat uit het kiezen uit verschillende onderstellen, kleuren bekleding, stiksels en nog veel meer. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

100% Made in Italy

Voor alle klanten van nempro is dit een gecertificeerde garantie van superieure kwaliteit. Echter is dit voor LEMI een roeping. Alle LEMI-producten worden geleverd met een garantiecertificaat met een holografisch anti-namaaklogo en een volgnummer, omdat daardoor het product kan worden getraceerd via een speciale website. Bovendien behaalde LEMI met zijn medisch pedicuredermatologie en tandheelkunde, etc. als exclusieve garantie voor de authenticiteit van zijn producten, in 2010 zelfs de prestigieuze certificering “100% Made in Italy”. Deze certificering vereist dat het bedrijf zich aan een grondige reeks inspecties onderwerpt om te certificeren, hoewel het cyclus volledig uitgevoerd in Italië.

Terug naar het overzicht