Tabouret 030/030S

De Tabouret 030 is bovendien uitgerust van een ronde zitting en de Tabouret 030S is uitgerust van een ronde zitting en een verstelbare rugleuning. Alle krukken zijn gemaakt van eersteklas schuim met vijf jaar garantie in meer dan 40 kleuren stoffering. De tabouret is Echter is de tabouret met een gasveerregeling.

Gewicht6 kg
Dimensies60 × 60 × 21 cm

Kruk met gasveerregeling
(h. Min. Cm 46 – h. Max. Cm 57)

Tabouret 030/030S

Inbegrepen:
■ Grijs kunststof onderstel
■ Ook verkrijgbaar met aluminium onderstel
■ Verstelbare rugleuning

Maak nu zelf gebruik van het custom made programma van nemPRO!

Maak nu zelf gebruik van het custom made programma van nemPRO! Hierin kunt u echter het product samenstellen voor uw haartransplantatie, bloedafname chemotherapie en gynaecologie kliniek. Dit kunt bovendien zelf samenstellen en het wordt speciaal voor u gemaakt. In dit systeem kunt u echter helemaal zelf het geschikte model kiezen van een; Behandelstoel, behandelbank, etc. De keuze bestaat namelijk uit het kiezen uit verschillende onderstellen, kleuren bekleding, stiksels en nog veel meer. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

100% Made in Italy

Voor alle klanten van nempro is dit een gecertificeerde garantie van superieure kwaliteit. Echter is dit voor LEMI een roeping. Alle LEMI-producten worden geleverd met een garantiecertificaat met een holografisch anti-namaaklogo en een volgnummer, omdat daardoor het product kan worden getraceerd via een speciale website. Bovendien behaalde LEMI met zijn medisch pedicuredermatologie en tandheelkunde, etc. als exclusieve garantie voor de authenticiteit van zijn producten, in 2010 zelfs de prestigieuze certificering “100% Made in Italy”. Deze certificering vereist dat het bedrijf zich aan een grondige reeks inspecties onderwerpt om te certificeren, hoewel het cyclus volledig uitgevoerd in Italië.

Terug naar het overzicht