Tabouret 015/015 Pedi

De Tabouret 015 is bovendien uitgerust van een ronde zitting en de Tabouret 015 Pedi is uitgerust van een ronde zittingen een verstelbare rugleuning. Alle krukken zijn gemaakt van eersteklas schuim met vijf jaar garantie in meer dan 40 kleuren stoffering. De tabouret is echter met een gasveerregeling en een voetenring.

Gewicht10 kg
Dimensies80 × 40 × 50 cm

Tabouret 015:

Naadloze ronde kruk
(h. Min. Cm 46 – h max. Cm 57)
Inbegrepen:
■ Grijs kunststof onderstel
■ Ook verkrijgbaar met aluminium onderstel Ø 50 cm


Tabouret 015 Pedi:

Naadloze ronde kruk voor podologie
(h. Min. Cm 42 – h max. Cm 52)
Inbegrepen:
■ Grijs kunststof onderstel
■ Ook verkrijgbaar met aluminium onderstel Ø 50 cm

Maak nu zelf gebruik van het custom made programma van nemPRO!

Hierin kunt u het product voor uw wellnesscentra, schoonheidscentra of spa geheel voor u alleen samenstellen en wordt het bovendien voor u gemaakt. In dit systeem kunt u helemaal zelf het geschikte model kiezen van een; Behandelstoel, massagebank, wellnessbank, etc. De keuze bestaat uit het kiezen uit verschillende onderstellen, kleuren bekleding, stiksels en nog veel meer. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

100% Made in Italy

Voor alle klanten van nempro is dit een gecertificeerde garantie van superieure kwaliteit. Echter is dit voor Lemi een roeping. Alle LEMI-producten worden geleverd met een garantiecertificaat met een holografisch anti-namaaklogo en een volgnummer, omdat daardoor het product kan worden getraceerd via een speciale website. Bovendien behaalde LEMI met zijn Behandelstoelen, massagebanken, wellnessbanken, etc. als exclusieve garantie voor de authenticiteit van zijn producten, in 2010 zelfs de prestigieuze certificering “100% Made in Italy”. Deze certificering vereist dat het bedrijf zich aan een grondige reeks inspecties onderwerpt om te certificeren, hoewel het cyclus volledig uitgevoerd in Italië.

Terug naar het overzicht