T-Vapo

T-Vapo is bovendien met geïntegreerde stoomboot, ontworpen voor de meest veeleisende experts in professionele schoonheid. De werktafel is uitgerust met een grote watertank waardoor hij de hele dag kan worden gebruikt. T-Vapo biedt echter, naast traditionele behandelingen met stoom en hozone, aromatherapie en kruidenbehandelingen met een hoog rendement tijdens het stoomproces.

Gewicht85 kg
Dimensies58 × 45 × 100 cm

■ Elektronische regeling van de stoomintensiteit.
■ Capaciteit watertank: 2 lt.
■ Stoomarm lengte: 80 cm.
■ Stoomarm rotatie 160 ° en mondstuk rotatie 360 ​​°

Eigenschappen:
■ Houten onderstel verkrijgbaar in 10 verschillende afwerkingen.
■ Hoogwaardige afwerkingen

Maak nu zelf gebruik van het custom made programma van nemPRO!

Maak nu zelf gebruik van het custom made programma van nemPRO! Hierin kunt u echter het product samenstellen voor uw haartransplantatie, bloedafname chemotherapie en gynaecologie kliniek. Dit kunt bovendien zelf samenstellen en het wordt speciaal voor u gemaakt. In dit systeem kunt u echter helemaal zelf het geschikte model kiezen van een; Behandelstoel, behandelbank, etc. De keuze bestaat namelijk uit het kiezen uit verschillende onderstellen, kleuren bekleding, stiksels en nog veel meer. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

100% Made in Italy

Voor alle klanten van nempro is dit een gecertificeerde garantie van superieure kwaliteit. Echter is dit voor LEMI een roeping. Alle LEMI-producten worden geleverd met een garantiecertificaat met een holografisch anti-namaaklogo en een volgnummer, omdat daardoor het product kan worden getraceerd via een speciale website. Bovendien behaalde LEMI met zijn medisch pedicuredermatologie en tandheelkunde, etc. als exclusieve garantie voor de authenticiteit van zijn producten, in 2010 zelfs de prestigieuze certificering “100% Made in Italy”. Deze certificering vereist dat het bedrijf zich aan een grondige reeks inspecties onderwerpt om te certificeren, hoewel het cyclus volledig uitgevoerd in Italië.

Terug naar het overzicht