T-Vale

De T-Vale is bovendien ontworpen voor de meest innovatieve spa’s, deze multifunctionele werktafel is gemaakt van hoogwaardige materialen en is verkrijgbaar met elegante afwerkingen. De werktafel heeft zijn minimalistische contouren en stille wielen en daarom is de T-Vale een ideaal cabineaccessoire voor de beoefenaar. Door alle benodigde tools georganiseerd en beschikbaar te hebben, wordt de efficiëntie van de behandelaar vergroot, wat ook zorgt voor betere eindresultaten en verbeterde klanttevredenheid.

Gewicht85 kg
Dimensies62 × 60 × 100 cm

■ Hot Cabbi voor het verwarmen van de warme doekjes worden toegepast op het gezicht en lichaam na elke massage
■ koeleenheid
■ verwarmingsplaat
■ Verwijderbaar schap en kolom
■ Spanning: 220V AC
■ Frequentie: 50 Hz
■ Totale absorptie: 3 Amp

Eigenschappen:
■ Houten onderstel verkrijgbaar in 10 verschillende afwerkingen.
■ Hoogwaardige afwerkingen

Maak nu zelf gebruik van het custom made programma van nemPRO!

Maak nu zelf gebruik van het custom made programma van nemPRO! Hierin kunt u echter het product samenstellen voor uw haartransplantatie, bloedafname chemotherapie en gynaecologie kliniek. Dit kunt bovendien zelf samenstellen en het wordt speciaal voor u gemaakt. In dit systeem kunt u echter helemaal zelf het geschikte model kiezen van een; Behandelstoel, behandelbank, etc. De keuze bestaat namelijk uit het kiezen uit verschillende onderstellen, kleuren bekleding, stiksels en nog veel meer. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

100% Made in Italy

Voor alle klanten van nempro is dit bovendien een gecertificeerde garantie van superieure kwaliteit. Echter is dit voor LEMI een roeping. Alle LEMI-producten worden geleverd met een garantiecertificaat met een holografisch anti-namaaklogo en een volgnummer, omdat daardoor het product kan worden getraceerd via een speciale website. Bovendien behaalde LEMI met zijn medisch pedicuredermatologie en tandheelkunde, etc. als exclusieve garantie voor de authenticiteit van zijn producten, in 2010 zelfs de prestigieuze certificering “100% Made in Italy”. Deze certificering vereist dat het bedrijf zich aan een grondige reeks inspecties onderwerpt om te certificeren, hoewel het cyclus volledig uitgevoerd in Italië.

Terug naar het overzicht