T-modular

De T-Modular is het nieuwe modulaire systeem dat past bij uw wensen. 5 modulaire units om het perfecte meubilair voor uw hut te creëren. Verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren.

COD: 361
De T-Modular is echter een praktische ladekast gemaakt van hoogwaardige grondstoffen met uitzonderlijke afwerkingen. Compleet met vier lades om de indeling van het interieur van de cabine te vergemakkelijken.
■ Brede lades


COD: 362
Een kast compleet met bovendien drie verstelbare planken voor het aanpassen van de beschikbare ruimtes. De producten zijn altijd perfect zichtbaar en in orde, waardoor het werk van de behandelaar wordt vergemakkelijkt.
■ Verstelbare plank


COD: 363
Dit elegante meubel, dat compleet wordt geleverd met een lade en een kast met een verstelbare plank, is ontworpen om het werkgebied te helpen organiseren en tegelijkertijd een hoog niveau van stijl en design te behouden.
■ Lade en verstelbare plank


COD: 363 L
Deze spoelunit, die compleet wordt geleverd met een kast en een verstelbare plank, is ontworpen om de ef fi ciëntie en organisatie van de arts te helpen verbeteren, waardoor de klanttevredenheid toeneemt.
■ Handwasmachine

Maak nu zelf gebruik van het custom made programma van nemPRO!

Hierin kunt u het product voor uw wellnesscentra, schoonheidscentra of spa geheel voor u alleen samenstellen en wordt het bovendien voor u gemaakt. In dit systeem kunt u helemaal zelf het geschikte model kiezen van een; Behandelstoel, massagebank, wellnessbank, etc. De keuze bestaat uit het kiezen uit verschillende onderstellen, kleuren bekleding, stiksels en nog veel meer. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

100% Made in Italy

Voor alle klanten van nempro is dit een gecertificeerde garantie van superieure kwaliteit. Echter is dit voor Lemi een roeping. Alle LEMI-producten worden geleverd met een garantiecertificaat met een holografisch anti-namaaklogo en een volgnummer, omdat daardoor het product kan worden getraceerd via een speciale website. Bovendien behaalde LEMI met zijn Behandelstoelen, massagebanken, wellnessbanken, etc. als exclusieve garantie voor de authenticiteit van zijn producten, in 2010 zelfs de prestigieuze certificering “100% Made in Italy”. Deze certificering vereist dat het bedrijf zich aan een grondige reeks inspecties onderwerpt om te certificeren, hoewel het cyclus volledig uitgevoerd in Italië.

Terug naar het overzicht