Spa Shield

LEMI presenteert met trots de SPA SHIELD. Het nieuwe essentiële hulpmiddel in Spa-cabines. De Spa Shield is speciaal ontworpen om de nodige bescherming te bieden. Dit is ideaal voor zowel operators als de klanten tijdens elk type gezichtsbehandeling. De thermisch gevormde plexiglasstructuur werkt als een echte barrière tegen mogelijke besmetting. Daarnaast is het ontworpen om de gebruiker zo comfortabel mogelijk te laten tijdens de behandeling, waardoor een veilige en comfortabele ruimte voor de klant wordt gegarandeerd. Het heeft een comfortabele knop voor het aanpassen van de hoogte, terwijl de solide structuur van de gelakte metalen basis is uitgerust met 3 rubberen wielen met rem die beweging vergemakkelijken en maximale stilte garanderen om de klant de rust te geven die hij verdient tijdens de behandeling. Het eenvoudige maar functionele ontwerp van SPA SHIELD is bestudeerd om het gemakkelijk aan elke massagetafel aan te kunnen passen.

■ Bescherming in gethermoformeerd plexiglas
■ In hoogte verstelbaar
■ Basis met wielen voor gemakkelijke verplaatsing
■ Maximaal comfort voor de operator
■ Totale bescherming voor de klant
■ Eenvoudig te reinigen en te ontsmetten
■ Geschikt voor elk type bed

GESCHIKT VOOR ELKE MASSAGETAFEL!

BESCHERMING IN P LEXIGLASS

LEMI heeft deze optie geëvalueerd, rekening houdend met de noodzaak voor therapeuten om in absolute vrijheid te kunnen werken. Zonder angst voor waar ze ongemakkelijke posities kunnen innemen en die op de lange termijn schadelijk kunnen worden. Het gebogen ontwerp aan de basis van het plexiglas garandeert maximale bewegingsvrijheid tijdens gezichtsbehandelingen, terwijl het bovenste deel opent en uitzet door licht te buigen, waardoor tegelijkertijd een volledig zicht op de te behandelen gebieden wordt gegarandeerd en vooral een barrière die zorgt voor totale veiligheid tijdens de behandeling.

INSTELBARE HOOGTE

Elke therapeut beheert de instrumenten in de cabine en past ze aan hun behoeften aan om optimaal te kunnen werken. Daarom heeft LEMI de SPA SHIELD-standaard uitgerust met een comfortabele knop om de hoogte aan te passen. Door simpelweg aan de knop te draaien, gaat de verplaatsing van de standaard van minimaal 63 cm naar maximaal 93 cm, om de afstand van de plexiglazen koepel aan te passen om de klant een vrije ruimte te garanderen die hem niet benauwt en die geeft hem een ​​veilig gevoel.

BASIS MET WIELEN

De basis van SPA SHIELD is ontworpen om te worden aangepast aan elk spabed. Hij is gemaakt van geverfd metaal en heeft 3 kleine rubberen wielen waarmee je de standaard gemakkelijk kunt verplaatsen en correct kunt positioneren. Dit kan allemaal in absolute stilte. Elk wiel is uitgerust met een rem om het gemakkelijk te vergrendelen zodra de positie is vastgesteld.

SaniSPA HEROPENINGSKIT
DE COMPLETE LEMI KIT VOOR CABINE SANITISERING

Nu meer dan ooit hebben we duidelijk voor ogen hoe een constant gedesinfecteerde en gedesinfecteerde Spa-omgeving essentieel is voor de gezondheid en veiligheid van zowel degenen die er werken als gasten die de Spa-ervaring willen beleven. Het geeft een gevoel van veiligheid en bescherming aan hen. Daarom is het belangrijk om ruimtes en gebouwen zichtbaar schoon, geventileerd en helder te houden, omdat ze niet alleen meer gewaardeerd worden op esthetisch niveau, maar ook bijdragen aan een aangenaam verblijf van de gasten de Spa een ervaring van totale ontspanning.

Daarom wilde LEMI de SPA SHIELD beschikbaar stellen om het werk van de therapeuten te ondersteunen. Hierdoor kunnen ze een veilige ruimte creëren waarin ze vrij kunnen werken, terwijl de cliënt zich op zijn gemak voelt tijdens de behandeling in de cabine.

Maak nu zelf gebruik van het custom made programma van nemPRO!

Hierin kunt u het product voor uw wellnesscentra, schoonheidscentra of spa geheel voor u alleen samenstellen en wordt het bovendien voor u gemaakt. In dit systeem kunt u helemaal zelf het geschikte model kiezen van een; Behandelstoel, massagebank, wellnessbank, etc. De keuze bestaat uit het kiezen uit verschillende onderstellen, kleuren bekleding, stiksels en nog veel meer. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

100% Made in Italy

Voor alle klanten van nempro is dit een gecertificeerde garantie van superieure kwaliteit. Echter is dit voor Lemi een roeping. Alle LEMI-producten worden geleverd met een garantiecertificaat met een holografisch anti-namaaklogo en een volgnummer, omdat daardoor het product kan worden getraceerd via een speciale website. Bovendien behaalde LEMI met zijn Behandelstoelen, massagebanken, wellnessbanken, etc. als exclusieve garantie voor de authenticiteit van zijn producten, in 2010 zelfs de prestigieuze certificering “100% Made in Italy”. Deze certificering vereist dat het bedrijf zich aan een grondige reeks inspecties onderwerpt om te certificeren, hoewel het cyclus volledig uitgevoerd in Italië.

Terug naar het overzicht