Luxo Wave LED

De Luxo Wave LED is bovendien een loupelamp met toepassingen in de industrie, huidverzorging en low-vision. De loupelamp biedt schaduwvrije vergroting met licht dat van beide zijden komt, evenals driedimensionale vergroting met licht van links of rechts. Met zijn rechthoekige lens is Luxo Wave LED ook geschikt voor leesdoeleinden. Kleuren: wit of lichtgrijs. 

Maximale flexibiliteit en precisie

De flexibiliteit van de verbinding tussen lamphoofd en arm maakt exacte positionering eenvoudig. De gebalanceerde arm van de loupelamp biedt maximale verticale en horizontale beweging en blijft altijd in de juiste positie zonder te driften. 

De standaard loupelamp wordt geleverd met een glazen lens met 3,5 of 5 dioptrie. Er is een stoffen hoes meegeleverd om de lens tegen stof te beschermen en om te voorkomen, dat het armatuur per ongeluk zonlicht opvangt en brand veroorzaakt. 

LED

De loupelamp is uitgerust met twee LED-modules, die afzonderlijk kunnen worden gebruikt. De modules zijn dimbaar en schakelen zichzelf automatisch uit na 4 of 9 uur om energie te besparen. LEDs hebben een ongelooflijk lange levensduur. De LEDs in de Luxo Wave LED hebben een levensduur van 50.000 uur. Dat betekent 25 jaar of langer bij normaal gebruik. 

UV-lichtversie

UV-loepen zijn voornamelijk bedoeld voor de inspectie van conformal coatings. De 400 nm UVA-lichtbron is ook ideaal voor gedetailleerde inspectie van lassen, soldeerverbindingen en andere gebieden met onvolkomenheden. De loupelamp identificeert conformal coatings door een donkerpaarse kleur, zo kunnen niet-gecoate gebieden eenvoudig geïdentificeerd worden.

Onze Loupelampen

Bij nemPRO maakt u kennis met Beauty & Spa, als gevolg van het volledige assortiment van onze Loupelampen van het merk Glamox. De loupelampen zijn te gebruiken voor uw wellnesscentra, schoonheidscentra en spa. Onze collectie loupelampen zijn bedoeld om u te verrijken met het hoogste niveau van professionaliteit. De loupelampen hebben een robuuste ‘allmetal’ met een strak design als gevolg van een constructie met een flexibele arm en een uitstekende lichtopbrengst. De 127 mm optische kwaliteit glas lens is bovendien van de hoogste kwaliteit, voor de best mogelijke kijkervaring. Dit, in combinatie met de krachtige LED-lichtbron maakt KFM LED een van de beste multifunctionele loupelampen op de markt vandaag. Bovendien wordt er door Glamox langdurige levensduur gegarandeerd, om iedere klant tevredenstellen. Je bent van harte welkom om nu de hele collectie te ontdekken!

Terug naar het overzicht