Luxo Wave LED UV

De Luxo Wave LED UV is bovendien een loupelamp voor industriële toepassingen. De loupelamp is echter nu verkrijgbaar met geïntegreerde UV-A LED modules. De UV-versies van de loupelampen zijn voornamelijk bedoeld voor de inspectie van conformal coatings. De Luxo Wave LED UV identificeert conformal coatings door een donkerpaarse kleur, zo kunnen niet-gecoate gebieden eenvoudig geïdentificeerd worden. Ervaren gebruikers zien ook de hoeveelheid coating op het oppervlak van een printplaat. 

De 365nm UV-A LED modules zijn ook ideaal voor het inspecteren van lassen en soldeerverbindingen. Andere toepassingen voor dit unieke vergrootglas zijn onder meer de criminologie, restauratiewerkzaamheden van kunstwerken voor musea, document authenticiteit, lekdetectie, valutacontrole en edelsteen- en minerale inspectie. 

ESD-veilige versies 

De ESD-versies van de loupelamp zijn bovendien beschikbaar met reguliere of UV-A LED modules. De Luxo Wave LED ESD-UV is speciaal gemaakt voor de elektronica-industrie, waar elektrostatische ontladingen schadelijk kunnen zijn voor elektronische componenten. De loupelamp is ontworpen om statische ladingen af ​​te voeren op een gecontroleerde manier. 

UV-A LED-lichtbronnen

De Luxo Wave LED UV en ESD-UV zijn uitgerust met twee 365nm UV-A LED-modules, die individueel regelbaar zijn. Deze loupelamp is uitgerust met stapdimmers 0-50-100%. De timerfunctie is ook geïntegreerd, het licht wordt automatisch uitgeschakeld na 4 (of 9) uur.

Maximale flexibiliteit en precisie 

De flexibiliteit van de verbinding tussen lamphoofd en arm maakt exacte positionering eenvoudig. De gebalanceerde arm biedt maximale verticale en horizontale beweging en blijft in de juiste positie zonder te driften.

De Luxo Wave LED UV en ESD-UV worden geleverd met een 3,5 of 5 dioptrie glazen lens. Er is een stoffen hoes meegeleverd om de lens tegen stof te beschermen en om te voorkomen, dat het armatuur per ongeluk zonlicht opvangt en brand veroorzaakt. 

Onze Loupelampen

Bij nemPRO maakt u kennis met Beauty & Spa, als gevolg van het volledige assortiment van onze Loupelampen van het merk Glamox. De loupelampen zijn te gebruiken voor uw wellnesscentra, schoonheidscentra en spa. Onze collectie loupelampen zijn bedoeld om u te verrijken met het hoogste niveau van professionaliteit. De loupelampen hebben een robuuste ‘allmetal’ met een strak design als gevolg van een constructie met een flexibele arm en een uitstekende lichtopbrengst. De 127 mm optische kwaliteit glas lens is bovendien van de hoogste kwaliteit, voor de best mogelijke kijkervaring. Dit, in combinatie met de krachtige LED-lichtbron maakt KFM LED een van de beste multifunctionele loupelampen op de markt vandaag. Bovendien wordt er door Glamox langdurige levensduur gegarandeerd, om iedere klant tevredenstellen. Je bent van harte welkom om nu de hele collectie te ontdekken!

Terug naar het overzicht