Luxo Circus LED

De Luxo Circus LED is zeer geschikt voor veeleisend werk in schoonheidssalons, klinieken en laboratoria, voor industriële doeleinden en als hulpmiddel voor mensen met een verminderd gezichtsvermogen. De loupelamp heeft bovendien een grote lens, een aluminium kop en een zeer flexibele zelf-balancerende arm en scharnierende hals. De grote lens maakt comfortabel kijken met beide ogen mogelijk. 
Dit uitstekende vergrotende verlichtingsarmatuur is voorzien van een cirkelvormige LED-module met een goede kleurweergave. Een ronde lichtbron is de ideale manier van ​​object verlichten, omdat schaduwen vrijwel worden geëlimineerd. 

Medische versie

Een versie van Luxo Circus LED is medisch goedgekeurd (M): IEC 60601-1, IEC 60601-1-2. 

Exacte positionering

De loupelamp heeft een zeer flexibele scharnierende hals. Deze hals kan horizontaal, verticaal en zijdelings worden geplaatst, waardoor het armatuur geschikt is voor de meeste onderzoeken. De verende gebalanceerde arm is echter volledig bedekt, dit maakt het eenvoudig het armatuur in de juiste positie te plaatsen en te reinigen. 

De standaardversie heeft bovendien een lens van 3,5 of 5 dioptrie en een tafelrandklem. Voor extra vergroting kan een secundaire zuiglens van 4, 6 of 10 dioptrie op de glazen lens worden bevestigd. 

Arm- en behuizingskleur: wit, met zwarte details. 

Keuze van de kleurtemperatuur (CCT)

De loupelamp is beschikbaar met een keuze uit kleurtemperatuur 3000 (warm wit) of 4000 (koel wit) Kelvin. Dit is met name handig voor bepaalde toepassingen met beperkt zicht. Het wordt aanbevolen om een ​​warm wit licht te gebruiken voor visusstoornissen. Dit wordt veroorzaakt door troebele oculaire media (hoornvlies-, lens- en glasvochtaandoeningen) en door metabolietaandoeningen (retinitis enz.), Terwijl personen met gezichtsstoornissen met bepaalde maculaire aandoeningen zoals dystrofieën en AMD aanzienlijk moeten worden behandeld meer licht en zullen profiteren van het hogere aandeel blauwe golven in het koele witte licht van Luxo Circus LED 4000.
Een recent onderzoek concludeert dat het leesvermogen van mensen beter is bij het gebruik van een loeplamp met hun favoriete kleurtemperatuur. 
Bij een visuele beperking adviseren wij u om altijd informatie in te winnen bij een visueel specialist wat voor u de beste kleurtemperatuur is.

Over vergroting

Volg deze link om meer te lezen over de principes van vergroting en hoe een de loupelamp een verschil kan maken voor mensen op veel verschillende gebieden van het leven. 

Onze Loupelampen

Bij nemPRO maakt u kennis met Beauty & Spa, als gevolg van het volledige assortiment van onze Loupelampen van het merk Glamox. De loupelampen zijn te gebruiken voor uw wellnesscentra, schoonheidscentra en spa. Onze collectie loupelampen zijn bedoeld om u te verrijken met het hoogste niveau van professionaliteit. De loupelampen hebben een robuuste ‘allmetal’ met een strak design als gevolg van een constructie met een flexibele arm en een uitstekende lichtopbrengst. De 127 mm optische kwaliteit glas lens is bovendien van de hoogste kwaliteit, voor de best mogelijke kijkervaring. Dit, in combinatie met de krachtige LED-lichtbron maakt KFM LED een van de beste multifunctionele loupelampen op de markt vandaag. Bovendien wordt er door Glamox langdurige levensduur gegarandeerd, om iedere klant tevredenstellen. Je bent van harte welkom om nu de hele collectie te ontdekken!

Terug naar het overzicht