Lemi Tesera

Lemi Tesera is een multi-sector behandelstoel / tafel compleet met bovendien 4 motoren voor hoogte, rugleuning, beensteun en trendelenburg aanpassingen, een praktische automatische reset schakelaar die de behandelstoel terugbrengt naar zijn oorspronkelijke positie. De hoofdsteun en de voetensteun zijn echter afneembaar en verstelbaar. De behandelstoel heeft daarnaast een brede matrasaanpassing.

De Lemi Tesera is ideaal voor:
gezichtsbehandelingen, lichte massages, ontharing, druktherapie, manicures en pedicures, diagnostische onderzoeken, dermatologie en cosmetische chirurgie.

■ 4 elektromotoren voor hoogte-, rugleuning-, beensteun- en trendelenburgverstelling

■ Anatomische matras zonder steken, compleet met afneembare hoofdsteun en voetensteun

■ Vlakke armleuningen

■ Handbediening met automatische resetfunctie

■ Volledig gesloten behuizing van ABS

Maak nu zelf gebruik van het custom made programma van nemPRO!

Maak nu zelf gebruik van het custom made programma van nemPRO! Hierin kunt u echter het product samenstellen voor uw haartransplantatie, bloedafname chemotherapie en gynaecologie kliniek. Dit kunt bovendien zelf samenstellen en het wordt speciaal voor u gemaakt. In dit systeem kunt u helemaal zelf het geschikte model kiezen van een; Behandelstoel, behandelbank, etc. De keuze bestaat uit het kiezen uit verschillende onderstellen, kleuren bekleding, stiksels en nog veel meer. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

100% Made in Italy

Voor alle klanten van nempro is dit een gecertificeerde garantie van superieure kwaliteit. Echter is dit voor LEMI een roeping. Alle LEMI-producten worden geleverd met een garantiecertificaat met een holografisch anti-namaaklogo en een volgnummer, omdat daardoor het product kan worden getraceerd via een speciale website. Bovendien behaalde LEMI met zijn medisch pedicuredermatologie en tandheelkunde, etc. als exclusieve garantie voor de authenticiteit van zijn producten, in 2010 zelfs de prestigieuze certificering “100% Made in Italy”. Deze certificering vereist dat het bedrijf zich aan een grondige reeks inspecties onderwerpt om te certificeren, hoewel het cyclus volledig uitgevoerd in Italië.

Terug naar het overzicht