Lemi syncro Bi-Zak

De LEMI Syncro Bi-Zak is een multifunctioneel elektrische behandelstoel die speciaal is ontworpen voor dermatologische onderzoeken, laserbehandelingen en diagnostische onderzoeken. De LEMI Syncro Bi-Zak is een zgn. multi-sector behandelstoel/tafel. De behandelstoel is uitgerust met 3 motoren voor hoogte, gesynchroniseerde rugleuning/beensteun en Trendelenburg aanpassingen en een praktische voetpedaalbediening met automatische reset die de tafel terugbrengt naar zijn oorspronkelijke positie. De hoofdsteun en de voetensteun van de LEMI Syncro Bi-Zak zijn bovendien afneembaar en verstelbaar. De behandelstoel heeft daarnaast een brede matrasaanpassing.

De LEMI Syncro Bi-Zak is ideaal voor:
gezichts- en lichaamsbehandelingen, ontharing, druktherapie, esthetische manicures en pedicures, gezichtscontroles, make-uptoepassing, tatoeage, anti-verouderingsbehandelingen, gezichtsreinigingsbehandelingen, scrubs en gezichtsmaskers, oogcontourbehandelingen, lip contourbehandelingen en behandelingen met schoonheidsapparatuur.

■ 3 elektromotoren voor hoogte, rugleuning-beensteun (gesynchroniseerd) en Trendelenburg-positieaanpassing

■ Standaard Bi-Zak platte matras: hoofdsteun en voetsteun uittrekbaar en afneembaar

■ Pedaalbediening met automatische resetfunctie

■ Volledig gesloten ABS-behuizing

Úw behandelstoel, úw ontwerp!

Maak nu zelf gebruik van het custom made programma van nemPRO! Hierin kunt u echter het product samenstellen Onze behandelstoelen worden op bestelling speciaal voor ú gemaakt, dat betekent dat u een ruime keuze heeft in kleuren, bedieningsmogelijkheden en bijvoorbeeld accessoires. Rechts naast elk product op onze website vindt u de mogelijke aanpassingen die u kunt doen om uw nieuw behandelstoel of massagebank te ontwerpen naar úw smaak en wensen. Of u nou een elektrische voetbediening wenst of u wilt uw logo in de bekleding van uw stoel geborduurd hebben, nemPRO zorgt ervoor!

LEMI, 100% Made in Italy

Al sinds 1989 fabriceert LEMI behandeltafels, stoelen en andere producten voor de Medische sector.
Dankzij intensief onderzoek en ontwikkeling, evenals hun continue drang voorop te lopen met de huidige – en nieuwe technologieën, wordt LEMI erkend als een van de grote spelers binnen hun vakgebied, en dat wereldwijd.
Zij staan bekend om hun exceptionele designs, onderzoeken, technologie, kwaliteit én functionaliteit en de nauwgezette beeldschone afwerking van al hun producten. Samen met onmiskenbaar Italiaans vakmanschap hebben deze principes bijgedragen aan de ontwikkeling van een groot aantal LEMI-producten.

Terug naar het overzicht