LED 115

Ons programma met onderzoekslampen begint bij de LED 115. Deze onderzoekslamp wordt veel gebruikt op de ziekenhuisafdeling Neonatologie, Gynaecologie en Verloskunde, Huisartsen en Dierenartsen. Verder is deze lamp te gebruiken voor controle van bijvoorbeeld littekens of eventueel verwijderen van hechtingen. De LED 115 is leverbaar als statiefmodel, met een wandbevestiging en met rail-klem.

Superieure kleurweergave

Door de uitstekende daglichtkleur van 95%, herkent de chirurg zelfs de kleinste nuances in het wondgebied. Hierdoor is het aangenaam werken en geeft dit een natuurlijk contrast. Door het kleurenspectrum in het werkgebied is het aangenaam werken.

Geslepen Multi-lenssysteem

De lenzen worden met behulp van de computer geslepen waardoor er een volledige gelijkheid wordt gegarandeerd tussen de lenzen. Elke LED wordt afzonderlijk aangestuurd en hebben elk een eigen LED module waardoor zij hun eigen lichtveld genereren. Een lichtsterkte van 60.000 lux op een afstand van 1 meter kunnen zonder problemen worden behaald.

Bedieningspaneel

Het bedieningspaneel voor het aan- en uit zetten van de lamp is op de lampenkop gemonteerd. Tevens heeft dit bedieningspaneel een dimmerknop om de lamp tot wel 50% van het volledig vermogen te kunnen dimmen.

Ontwikkeling en Gebruik

Tijdens de ontwikkeling is veel aandacht besteed aan een eenvoudige bediening en het hoge gemak bij onderhoud. Door de ring aan de buitenzijde van de lamp kunnen luchtstromen makkelijk van bovenaf langs de lamp heengeleid worden. Dit zorgt ook voor een minimale warmtestijging.

Door de flexibele arm en het handvat is de lamp makkelijk en nauwkeurig met één hand in positie rondom het wondgebied te brengen. 

Dankzij het gebruik van inwendige sleepcontacten zijn de draaimogelijkheden onbegrensd.

Hiermee stelt u de juiste grote van het lichtveld in afhankelijk van de grote van het wondgebied.

Lange levensduur / laag stroom verbruik

Door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige LED’s is een levensduur van meer dan 50.000 branduren gegarandeerd. Ten opzichte van halogeenlampen hebben LED lampen een besparing van meer dan 50%. Ook hoeft u tussentijds geen lichtbronnen meer te vervangen.

Door het lage stroomverbruik en de hoge kwaliteit van de LED’s heeft u maximaal 0,5 graden warmtestijging na 3 uur branden.

Onze Onderzoekslampen

Maak kennis met onze medische producten, als gevolg van het volledige assortiment van onze onderzoekslampen van het merk Dr.Mach. De onderzoekslampen zijn te gebruiken voor uw haartransplantatie, bloedafname chemotherapie en gynaecologie kliniek. Onze collectie operatie lampen zijn bedoeld om u te verrijken met het hoogste niveau van professionaliteit. De onderzoekslamp wordt veel gebruikt op diverse ziekenhuisafdelingen. Deze lampen zijn te gebruiken voor controle van bijvoorbeeld littekens of eventueel verwijderen van hechtingen. Iedere lamp heeft een superieure kleurweergave, met een uitstekende daglichtkleur van 95%. de dentale lampen zijn geslepen Multi-lenssysteem om op de juiste afstand de perfecte lichtsterkte te behalen. Dr. Mach garandeert dat de onderzoekslampen, dentale lampen en de operatielampen een lange levensduur en een laag stroom verbruik, met meer dan 50.000 branduren hebben, om iedere klant tevredenstellen. Je bent van harte welkom om nu de hele collectie te ontdekken!

Terug naar het overzicht