Hemo Syncro Bi-zak

Hemo Synchro Bi-zak is bovendien een multifunctionele stoel-tafel.
De drie motoren van de stoel maken het mogelijk om de hoogte, trendelenburg en gesynchroniseerde rug- en beensteun aan te passen.

De Hemo Synchro Bi-zak is ideaal voor:

De chaip kan worden gebruikt voor peritoneale analyses, hemodialyse en zowel algemene medische onderzoeken als chemotherapie-sessies.

■ 3 motoren voor hoogte-, trendelenburg- en gesynchroniseerde beensteunverstelling van de rugleuning
■ Standaard pedaalbediening
■ Handmatig mechanisme om de beensteun in horizontale positie te blokkeren en alleen de rugleuning te verplaatsen
■ Commando “AUT” om de stoel in de oorspronkelijke positie terug te brengen
■ Hoog mate van maatwerk, met brandwerende bekleding van klasse 1 IM
■ Uitgerust met anatomische matras, zakhearest, uittrekbare voetsteun, zitgeleiders, bloedafname armsteunen, vaste klemmen en rolhouder

Maak nu zelf gebruik van het custom made programma van nemPRO!

Maak nu zelf gebruik van het custom made programma van nemPRO! Hierin kunt u echter het product samenstellen voor uw haartransplantatie, bloedafname chemotherapie en gynaecologie kliniek. Dit kunt bovendien zelf samenstellen en het wordt speciaal voor u gemaakt. In dit systeem kunt u echter helemaal zelf het geschikte model kiezen van een; Behandelstoel, behandelbank, etc. De keuze bestaat namelijk uit het kiezen uit verschillende onderstellen, kleuren bekleding, stiksels en nog veel meer. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

100% Made in Italy

Voor alle klanten van nempro is dit een gecertificeerde garantie van superieure kwaliteit. Echter is dit voor LEMI een roeping. Alle LEMI-producten worden geleverd met een garantiecertificaat met een holografisch anti-namaaklogo en een volgnummer, omdat daardoor het product kan worden getraceerd via een speciale website. Bovendien behaalde LEMI met zijn medisch pedicuredermatologie en tandheelkunde, etc. als exclusieve garantie voor de authenticiteit van zijn producten, in 2010 zelfs de prestigieuze certificering “100% Made in Italy”. Deze certificering vereist dat het bedrijf zich aan een grondige reeks inspecties onderwerpt om te certificeren, hoewel het cyclus volledig uitgevoerd in Italië.

Terug naar het overzicht