Komt er weer licht door de bomen?

De eerste week van 2022 is weer voorbij gevlogen, veel kleine dingetjes van het vorige jaar die nog zijn blijven liggen deze week een plekje gegeven, vast wat nieuwe zaken opgepakt die we het komende jaar willen gaan doen, maar toch met enige terughoudendheid, waar gaat het naar toe dit jaar, gaan we wat licht weer zien schijnen?

Zo langzaam aan komen er steeds weer wat positievere berichten in het nieuws, afgewisseld met topscores wat betreft aantallen besmettingen in Nederland met de zoveelste variant van het virus dat ons al bijna twee jaar in een nare greep heeft.

Laten we ons maar vasthouden aan die positieve berichten, de kleine lichtstraaltjes die door de bomen van het donkere Covid-bos durven heen te schijnen, wie weet zorgt het licht ervan wel voor een ommekeer en kunnen we over een paar maanden weer volop genieten van de vrijheid die we allemaal zo missen. Kunnen we onze salons, horecabedrijven en winkels weer openen zodat iedereen weer kan doen waar hij of zij goed in is.

Laten we daarvoor gaan met ons allen, zorgen dat wanneer je na een drukke werkdag in je salon, je kliniek of je opleiding, je lekker even in dat zonnestraaltje op het terras kunt gaan zitten, of je misschien even lekker wilt laten verwennen bij een collega, of bij de kapper, of misschien wel vanaf een restaurantje met een wijntje in je hand en je geliefde naast je langs de zee, je diezelfde zonnestraal in de zee wilt zien verdwijnen.

Wat je ook met dat zonnestraaltje zou willen doen, geniet ervan zolang je hem pakken kunt, maak er een mooi 2022 van en geniet van alle momenten, dan doen wij dat ook!