Hoe worden de Lemi producten gemaakt?

Het creëren van uitstekende producten die een probleem oplossen, uitstekende klantenservice bieden en wordt geproduceerd in Italië houden, zijn altijd kernwaarden geweest bij Lemi. Daarom is Lemi betrokken bij elke stap van het productieproces en wordt de apparatuur tot in het kleinste detail geperfectioneerd. Als een van de weinige merken in de branche die autonomie heeft in het hele productieproces, controleert Lemi alles, van het ontwerp tot de afwerking, de montage en zelfs de levering.

Deze autonomie die Lemi heeft over het fabricageproces, biedt onder meer een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden. In feite biedt het bedrijf een uitgebreid assortiment kleuren, materialen, afwerkingen, metalen en houtproducten om elk model uniek te maken. Een goed voorbeeld hiervan is de stoffeerafdeling. Alle gewatteerde modellen zijn met de hand afgewerkt door zeer bekwame en ervaren stoffeerders die constant streven naar perfectie, buitengewone effecten creëren en elk stuk speciaal en uniek maken.

Het begint allemaal met de materialen die zijn gebruikt om de spabedden en stoelen te stofferen. De basis, het schuim, de batting en de gebruikte stof zijn allemaal afkomstig uit Italië en garanderen de hoogste kwaliteit.

De basis

Eerst worden de basis en het schuim in de gewenste vorm gesneden. De grootte en dichtheid van het schuim is aan elke klant. Lemi biedt drie verschillende matrasdiktes en drie matrasbreedtes om uit te kiezen. Als de aangeboden opties u niet bevallen, neem dan contact op met een Lemi-vertegenwoordiger, want zij zullen zeker een stoel of bed kunnen bouwen met de exacte afmetingen die u nodig heeft. Vervolgens wordt het schuim, dat gegarandeerd kierenvrij is bij de vouwpunten, voor een goede hygiëne, met lijm aan de basis bevestigd. De batting wordt vervolgens toegevoegd over de basis-schuimcombinatie om een ​​glad oppervlak te bieden waarop de externe schaal kan worden aangebracht.


De schelp

De buitenste laag materiaal wordt allereerst in stukken gesneden door een lasermachine met behulp van een sjabloon met de juiste afmetingen. Vervolgens worden deze stukken met de hand aan elkaar genaaid door Lemi’s experts om een ​​glad item te maken. Deze laag is zo genaaid dat er geen scherpe randen zijn die de cliënt of behandelaar kunnen verwonden, en met materialen die gemakkelijk schoon te maken zijn. Het is duidelijk dat de kleur van dit element door de klant wordt gekozen uit het brede scala aan opties die Lemi biedt, of een volledig gepersonaliseerde kleur om de setting waarin het bed of de stoel zal worden geplaatst, te versterken. De afwerking wordt gegarandeerd met de grootste zorg uitgevoerd met aandacht voor de kleinste details.


Het eindproduct

Ten slotte wordt de binnenkant met de hand aan de buitenkant bevestigd door een van de Lemi-stoffeerders. Met een nietpistool wordt het materiaal uitgerekt en stevig op zijn plaats gelegd om ervoor te zorgen dat het kreuk- en kreukvrij is. Het overtollige materiaal wordt afgesneden en de matras is klaar, klaar om op zijn steun te worden gemonteerd.

Een van de meest unieke aspecten van Lemi is dat, zelfs als het een van de leidende merken in de branche is, met duizenden producten die dagelijks worden vervaardigd en over de hele wereld worden verspreid, er nog steeds een gevoel van traditie en kunstzinnigheid in elk product zit. dat is gemaakt. Er is een ambachtelijke kwaliteit die terug te zien is in elke steek en in elke bout. Geen twee producten zijn hetzelfde, want elk stuk is individueel vervaardigd en met liefde gemaakt. Dankzij de toewijding die Lemi heeft gedaan om hun productieproces in Italië te behouden, kunnen ze ongeëvenaarde kwaliteit blijven bieden, met volledig aanpasbare producten die met zorg zijn gemaakt en gebouwd zijn om een ​​leven lang mee te gaan.

Maak nu zelf gebruik van het custom made programma van nemPRO!

Hierin kunt u het product voor uw wellnesscentra, schoonheidscentra of spa geheel voor u alleen samenstellen en wordt het bovendien voor u gemaakt. In dit systeem kunt u helemaal zelf het geschikte model kiezen van een; Behandelstoel, massagebank, wellnessbank, etc. De keuze bestaat uit het kiezen uit verschillende onderstellen, kleuren bekleding, stiksels en nog veel meer. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

100% Made in Italy

Voor alle klanten van nempro is dit een gecertificeerde garantie van superieure kwaliteit. Echter is dit voor Lemi een roeping. Alle LEMI-producten worden geleverd met een garantiecertificaat met een holografisch anti-namaaklogo en een volgnummer, omdat daardoor het product kan worden getraceerd via een speciale website. Bovendien behaalde LEMI met zijn Behandelstoelen, massagebanken, wellnessbanken, etc. als exclusieve garantie voor de authenticiteit van zijn producten, in 2010 zelfs de prestigieuze certificering “100% Made in Italy”. Deze certificering vereist dat het bedrijf zich aan een grondige reeks inspecties onderwerpt om te certificeren, hoewel het cyclus volledig uitgevoerd in Italië.