Luxo Wave LED UV

UV-A LED-lichtbronnen

De Luxo Wave LED UV en ESD-UV zijn uitgerust met twee 365nm UV-A LED-modules, die individueel regelbaar zijn. Deze loupelamp is uitgerust met stapdimmers 0-50-100%. De timerfunctie is ook geïntegreerd, het licht wordt automatisch uitgeschakeld na 4 (of 9) uur.

Maximale flexibiliteit en precisie 

De flexibiliteit van de verbinding tussen lamphoofd en arm maakt exacte positionering eenvoudig. De gebalanceerde arm biedt maximale verticale en horizontale beweging en blijft in de juiste positie zonder te driften.

De Luxo Wave LED UV en ESD-UV worden geleverd met een 3,5 of 5 dioptrie glazen lens. Er is een stoffen hoes meegeleverd om de lens tegen stof te beschermen en om te voorkomen, dat de lens per ongeluk zonlicht opvangt en brand veroorzaakt. 

Onze Loupelampen

Bij nemPRO maakt u kennis met Loupelampen van het merk Glamox. De loupelampen zijn te gebruiken voor uw wellnesscentra, schoonheidscentra en spa. De loupelampen hebben een robuuste ‘allmetal’ met een strak design als gevolg van een constructie met een flexibele arm en een uitstekende lichtopbrengst. De 127 mm optische kwaliteit glas lens is bovendien van de hoogste kwaliteit, voor de best mogelijke kijkervaring. Dit, in combinatie met de krachtige LED-lichtbron maakt KFM LED een van de beste multifunctionele loupelampen op de markt vandaag. Bovendien wordt er door Glamox langdurige levensduur gegarandeerd. Je bent van harte welkom om nu de hele collectie te ontdekken!

Terug naar het overzicht