Luxo Wave LED ESD

De Luxo Wave LED ESD biedt schaduwvrije vergroting met licht van beide zijden, evenals driedimensionale vergroting met licht vanaf links of rechts. Kleur: zwart 

Maximale flexibiliteit en precisie

De flexibiliteit bij de loupelamp van de scharnier tussen lamphoofd en arm maakt exacte positionering eenvoudig. De op basis van een veer gebalanceerde arm zorgt voor maximale verticale en horizontale beweging en blijft altijd in de juiste positie zonder te drijven. 

De standaardversie van de loupelamp wordt geleverd met een glazen lens van 3,5 of 5 dioptrie. Bij de loupelamp wordt er een stoffen hoes meegeleverd om de lens te beschermen tegen stof en om te voorkomen dat er brand ontstaat door ongewenst zonlicht op de lens. 

LED: Lichtbron van de toekomst! 

De Luxo Wave LED ESD is bovendien uitgerust met twee LED-modules, die afzonderlijk kunnen worden ingeschakeld. De modules zijn dimbaar en schakelen zichzelf automatisch uit na 4 of 9 uur om energie te besparen. LEDs hebben een ongelooflijk lange levensduur. De diodes in Wave LED hebben een levensverwachting van 50.000 uur. Dat betekent 25 jaar of langer bij normaal gebruik. U hoeft de lichtbron nooit te veranderen!

Onze Loupelampen

Bij nemPRO maakt u kennis met de Loupelampen van het merk Glamox. De loupelampen zijn te gebruiken voor uw wellnesscentra, schoonheidscentra en spa. De loupelampen hebben een robuuste ‘allmetal’ met een strak design als gevolg van een constructie met een flexibele arm en een uitstekende lichtopbrengst. De 127 mm optische kwaliteit glas lens is bovendien van de hoogste kwaliteit, voor de best mogelijke kijkervaring. Dit, in combinatie met de krachtige LED-lichtbron maakt KFM LED een van de beste multifunctionele loupelampen op de markt vandaag. Glamox garandeert een langdurige levensduur. Je bent van harte welkom om nu de hele collectie te ontdekken!

Terug naar het overzicht