Versus

De Versus is een innovatieve oplossing. De wellnessbank die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zelfs de meest geavanceerde spa’s en wellnesscentra. De wellnessbank is specifiek ontworpen om elegant, verfijnd, ergonomisch en veelzijdig te zijn. Het heeft een innovatief matras met een HBS Stress Relief System. Hierdoor kan de wellnessbank bovendien maximaal comfort garanderen voor zowel de patiënt als de behandelaar. De speciale bekleding van de wellnessbank voelt buitengewoon aangenaam aan en zorgt zo voor maximaal welzijn en comfort. Laat je overtuigen door zijn persoonlijkheid en deze Versus wellnessbank zal binnenkort je grootste trots worden.

Versus is Ideaal voor:
gezichtsbehandelingen, ontharing, druktherapie, gezichtsreinigingsbehandelingen, scrubs, gezichts- en lichaamsmaskers, behandelingen met schoonheidsapparatuur, alle soorten massages en lichaamsbehandelingen, gezichts- en lichaamscontroles en lichaamspakkingen.

■ 3 elektromotoren voor hoogte-, rug- en beensteunverstelling

■ Het HBS Stress Relief System biedt een perfecte ergonomie voor het hoofd, de rug en de schouders van de cliënt

■ Matras aanpasbaar in dikte en breedte op aanvraag

■ Brandvertragende, “Azo” -vrije, antibacteriële en schimmelwerende Nefos-matrasovertrek

■ Een ideale oplossing voor structuren met meerdere kamers

■ Maximaal comfort voor cliënt / behandelaar

Úw behandelstoel, úw ontwerp!

Onze behandelstoelen worden op bestelling speciaal voor ú gemaakt, dat betekent dat u een ruime keuze heeft in kleuren, bedieningsmogelijkheden en bijvoorbeeld accessoires. Rechts naast elk product op deze website vindt u de mogelijke aanpassingen die u kunt doen om uw nieuwe behandelstoel te ontwerpen naar uw smaak en wensen. Of u nou een elektrische voetbediening wenst, of u wilt uw logo in de bekleding van uw nieuwe behandelstoel geborduurd hebben, wij zorgen ervoor!

Terug naar het overzicht