Versus 1M

De Versus 1M massagebank is een innovatieve oplossing. De Versus 1M massagebank is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zelfs de meest geavanceerde spa’s en wellnesscentra. De Versus 1M massagebank is speciaal ontworpen voor “multirooms”. Hij is Elegant, verfijnd, veelzijdig en ergonomisch.

Versus 1M massagebank is ideaal voor:
gezichtsbehandelingen, ontharing, druktherapie, gezichtsreinigingsbehandelingen, scrubs, gezichts- en lichaamsmaskers, behandelingen met schoonheidsapparatuur, alle soorten massages en lichaamsbehandelingen, gezichts- en lichaamscontroles en lichaamspakkingen.

■ 1 elektromotor voor hoogteverstelling en gasveer voor rugleuningverstelling

■ Een ideale oplossing voor structuren met meerdere kamers

■ 2-delige matras met gezichtsgat.

Úw behandelstoel, úw ontwerp!

Onze behandelstoelen worden op bestelling speciaal voor ú gemaakt, dat betekent dat u een ruime keuze heeft in kleuren, bedieningsmogelijkheden en bijvoorbeeld accessoires. Rechts naast elk product op deze website vindt u de mogelijke aanpassingen die u kunt doen om uw nieuwe behandelstoel te ontwerpen naar uw smaak en wensen. Of u nou een elektrische voetbediening wenst, of u wilt uw logo in de bekleding van uw nieuwe behandelstoel geborduurd hebben, wij zorgen ervoor!

LEMI, 100% Made in Italy

Al sinds 1989 fabriceert LEMI behandeltafels, stoelen en andere producten voor de Beauty & Spa sector.
Dankzij intensief onderzoek en ontwikkeling, evenals hun continue drang voorop te lopen met de huidige en nieuwe technologieën, wordt LEMI erkend als een van de grote spelers binnen hun vakgebied en dat wereldwijd.

LEMI staat bekend om hun exceptionele designs, onderzoeken, technologie, kwaliteit én functionaliteit en de beeldschone hoge afwerking van al hun producten. Samen met onmiskenbaar Italiaans vakmanschap hebben deze principes bijgedragen aan de ontwikkeling van een groot aantal LEMI-producten.

Terug naar het overzicht