Verona

De Verona wellnessbank is een zeer geavanceerde multifunctionele spa-tafel. De Verona Evo wellnessbank heeft een elegant ontwerp gecombineerd met het uitzonderlijke comfort van een innovatief matras met HBS Stress Relief System. Dankzij de volledig elektrische verstelling van hoogte, rugleuning, beensteun en Trendelenburg, is de Verona EVO behandeltafel zogenaamd DUAL GEBRUIK: hij kan worden gebruikt als stoel én als bed.

Verona wellnessbank is ideaal voor een breed scala aan spabehandelingen, inclusief gezichts- en lichaams- en massages.

  • 3 elektromotoren voor het verstellen van hoogte, rugleuning en beensteun
  • 4 elektrische aanpassingen voor hoogte, rugleuning, beensteun en trendelenburg voor DUAL GEBRUIK
  • Matras met amerikaanse hoofdsteun
  • Matras aanpasbaar in dikte en breedte op aanvraag
  • Brandwerende bekleding, “Azo” -vrij, antibacterieel en schimmelwerend.
  • Een ideale oplossing voor meerdere kamers
  • Maximaal comfort voor cliënt / behandelaar
  • AUT-functie: automatisch terugkeren van elke positie naar nulstand (vlak en minimale hoogte)
  • END-functie: “Einde behandeling” -positie

VAN BED NAAR STOEL!

Wellnessbank-Verona

Van welnessabnk naar behandelstoel

De Verona wellnessbank is voorzien van een volledig elektrisch verstelbare rugleuning en poten. Hierdoor kan de Verona wellnessbank van de ‘bed’-positie naar de’ fauteuil’-positie bewegen: voor DUBBEL GEBRUIK. Dit alles stelt u in staat om het gebruik van deze wellnessbank te maximaliseren. Met slechts één behandelbank die waarmee u in staat bent meerdere behandelingen te geven, van gezichts- en lichaamsmassages tot energetische massages en pedicure behandelingen.

Wellnessbank-Verona

VERSTELBAAR MET KANTELBEWEGING

Verona Evo wellnessbank van de ‘bed’-positie naar de’ fauteuil’-positie bewegen: voor DUBBEL GEBRUIK. Dit alles stelt u in staat om het gebruik van deze wellnessbank te maximaliseren. Met slechts één behandelbank die waarmee u in staat bent meerdere behandelingen te geven, van gezichts- en lichaamsmassages tot energetische massages en pedicure behandelingen.

Wellnessbank-Verona

AMERIKAANSE HOOFDSTEUN

De Verona wellnesstafel heeft een volledig verstelbare Amerikaanse hoofdsteun. Het schuim van de hoofdsteun is bovendien speciaal ontworpen voor maximaal comfort voor de klant en maximale ontspanning bij buikligging. De kop is afneembaar en handmatig kantelbaar.

100Made in Italy

Al sinds 1989 fabriceert LEMI behandeltafels, stoelen en andere producten voor de Beauty & Spa sector.
Dankzij intensief onderzoek en ontwikkeling, evenals hun continue drang voorop te lopen met de huidige en nieuwe technologieën, wordt LEMI erkend als een van de grote spelers binnen hun vakgebied en dat wereldwijd.

LEMI staat bekend om hun exceptionele designs, onderzoeken, technologie, kwaliteit én functionaliteit en de beeldschone hoge afwerking van al hun producten. Samen met onmiskenbaar Italiaans vakmanschap hebben deze principes bijgedragen aan de ontwikkeling van een groot aantal LEMI-producten.

Terug naar het overzicht