Verona Evo

De Verona Evo wellnessbank is een zeer geavanceerde multifunctionele spa-tafel. De Verona Evo wellnessbank heeft een elegant ontwerp gecombineerd met het uitzonderlijke comfort van een innovatief matras met HBS Stress Relief System. Dankzij de volledig elektrische verstelling van hoogte, rugleuning, beensteun en Trendelenburg, is de Verona EVO behandeltafel zogenaamd DUAL GEBRUIK: hij kan worden gebruikt als stoel én als bed.

Verona Evo wellnessbank is ideaal voor een breed scala aan spabehandelingen, inclusief gezichts- en lichaamsmassages.

■ 4 elektrische aanpassingen voor hoogte, rugleuning, beensteun en Trendelenburg voor DUAL GEBRUIK

■ 3 elektromotoren voor het verstellen van hoogte, rugleuning en beensteun
■ Het HBS Stress Relief System biedt perfecte ergonomie voor het hoofd, de rug en schouders van de cliënt
■ Matras is aanpasbaar in dikte en breedte op aanvraag
■ Brandwerende bekleding, “Azo” -vrij, antibacterieel en schimmelwerend
■ Een ideale oplossing voor meerdere kamers
■ Maximaal comfort voor cliënt / behandelaar
■ AUT-functie: automatisch terugkeren van elke positie naar nulstand (vlak en minimale hoogte)
■ END-functie: “Einde behandeling” -positie

VAN BED NAAR STOEL!

Zowel de rugleuning als beensteun is 90 graden te verstellen

VAN WELLNESSBANK NAAR BEHANDELSTOEL

De Verona Evo wellnessbank is voorzien van een volledig elektrisch verstelbare rugleuning en poten. Hierdoor kan de Verona Evo wellnessbank van de ‘bed’-positie naar de’ fauteuil’-positie bewegen: voor DUBBEL GEBRUIK. Dit alles stelt u in staat om het gebruik van deze wellnessbank te maximaliseren. Met slechts één behandelbank die waarmee u in staat bent meerdere behandelingen te geven, van gezichts- en lichaamsmassages tot energetische massages en pedicure behandelingen.

Trendelenburg, de stoel is tot maximaal 20 graden te kantelen.

ELEKTRISCH VERSTELBAAR MET KANTELBEWEGING

Verona Evo wellnesstafel is bovendien voorzien van een volledig elektrisch hoogte- en kantelverstelling, met de mogelijkheid tot maximaal 20 ° kantelen. De helling is zorgvuldig bestudeerd om een perfecte positie van comfort voor de cliënt te garanderen. De kantelbeweging maakt volledige ontspanning en verlenging van het wervelgebied mogelijk, waardoor de spierdruk wordt verminderd en de wervelkolom langer wordt.

Volledig verstelbare hoofdsteun

HBS SYSTEEM (Stress Releaf System)

De Verona Evo wellnesstafel is voorzien van twee volledig verstelbare armen met gasveer en een verstelbare kantelkop met uitneembaar gat aan de voorkant. Dit systeem genaamd “ HBS (Head Back Shoulder) Stress Relief System ” biedt een perfecte ergonomie voor het hoofd, de rug en de schouders van de cliënt, waardoor de cliënt volledig kan ontspannen en een staat van ideale rust voor de therapeut kan bereiken.

100% Made in Italy

Al sinds 1989 fabriceert LEMI behandeltafels, stoelen en andere producten voor de Beauty & Spa sector.
Dankzij intensief onderzoek en ontwikkeling, evenals hun continue drang voorop te lopen met de huidige en nieuwe technologieën, wordt LEMI erkend als een van de grote spelers binnen hun vakgebied en dat wereldwijd.

LEMI staat bekend om hun exceptionele designs, onderzoeken, technologie, kwaliteit én functionaliteit en de beeldschone hoge afwerking van al hun producten. Samen met onmiskenbaar Italiaans vakmanschap hebben deze principes bijgedragen aan de ontwikkeling van een groot aantal LEMI-producten.

Terug naar het overzicht