Tesera 1

De Tesera 1 behandelstoel is een multi-sector stoel/tafel compleet met 1 motor voor hoogte-, rugleuning-, beensteun- en Trendelenburg-aanpassingen, een praktische automatische reset schakelaar die de behandelstoel terugbrengt naar zijn oorspronkelijke positie. De hoofdsteun en de voetensteun zijn afneembaar en verstelbaar. De LEMI Tesera 1 behandelstoel heeft daarnaast een brede matrasaanpassing.

De Tesera 1 behandelstoel is ideaal voor:
gezichtsbehandelingen, lichte massages, ontharing, druktherapie, manicures en pedicures, diagnostische onderzoeken, dermatologie en cosmetische chirurgie.

■ 1 elektromotor voor hoogte en laagte

■ Anatomische matras zonder steken, compleet met afneembare hoofdsteun en voetensteun

■ Vlakke armleuningen

■ Handbediening met automatische resetfunctie

■ Volledig gesloten behuizing van ABS

Úw behandelstoel, ‘úw

Onze behandelstoelen worden op bestelling speciaal voor ú gemaakt, dat betekent dat u een ruime keuze heeft in kleuren, bedieningsmogelijkheden en bijvoorbeeld accessoires. Rechts naast elk product op onze website vindt u de mogelijke aanpassingen die u kunt doen om uw nieuw behandelstoel of massagebank te ontwerpen naar úw smaak en wensen. Of u nou een elektrische voetbediening wenst of u wilt uw logo in de bekleding van uw stoel geborduurd hebben, nemPRO zorgt ervoor!

Terug naar het overzicht