T-modular

De T-Modular is het nieuwe modulaire systeem dat past bij uw wensen. 5 modulaire units om het perfecte meubilair voor uw praktijk of salon te creëren. Verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren.

COD: 361
De T-Modular is een praktische ladekast gemaakt van hoogwaardige grondstoffen met uitzonderlijke afwerkingen. Compleet met vier lades om de indeling van het interieur te vergemakkelijken.
■ Brede lades


COD: 362
Een kast compleet met drie verstelbare planken voor het aanpassen van de beschikbare ruimtes. De producten zijn altijd perfect zichtbaar en in orde, waardoor het werk van de behandelaar wordt vergemakkelijkt.
■ Verstelbare plank


COD: 363
Dit elegante meubel, dat compleet wordt geleverd met een lade en een kast met een verstelbare plank, is ontworpen om het werkgebied te helpen organiseren en tegelijkertijd een hoog niveau van stijl en design te behouden.
■ Lade en verstelbare plank


COD: 363 L
Deze spoelunit, die compleet wordt geleverd met een kast en een verstelbare plank, is ontworpen om de efficiëntie en organisatie van de arts te helpen verbeteren, waardoor de klanttevredenheid toeneemt.
■ Handwasmachine

Terug naar het overzicht