Spa Shield

LEMI presenteert met trots SPA SHIELD , het nieuwe essentiële hulpmiddel in Spa-cabines, speciaal ontworpen om de nodige bescherming te bieden voor zowel operators als klanten tijdens elk type gezichtsbehandeling. 

De thermisch gevormde plexiglasstructuur werkt als een echte barrière tegen mogelijke besmetting en is ontworpen om de gebruiker zo comfortabel mogelijk te laten tijdens de behandeling, waardoor een veilige en comfortabele ruimte voor de klant wordt gegarandeerd. Het heeft een comfortabele knop voor het aanpassen van de hoogte, terwijl de solide structuur van de gelakte metalen basis is uitgerust met 3 rubberen wielen met rem die beweging vergemakkelijken en maximale stilte garanderen om de klant de rust te geven die hij of zij verdient tijdens de behandeling. Het eenvoudige maar functionele ontwerp van de SPA SHIELD is gemakkelijk aan elke massagetafel te gebruiken.

■ Bescherming in gethermoformeerd plexiglas
■ In hoogte verstelbaar
■ Basis met wielen voor gemakkelijke verplaatsing
■ Maximaal comfort voor de operator
■ Totale bescherming voor de klant
■ Eenvoudig te reinigen en te ontsmetten
■ Geschikt voor elk type bed

GESCHIKT VOOR ELKE MASSAGETAFEL!

BESCHERMING IN PLEXIGLAS

LEMI heeft dit accessoire ontworpen met in hun achterhoofd de noodzaak voor therapeuten om in absolute vrijheid te kunnen werken. Het gebogen ontwerp aan de basis van het plexiglas garandeert maximale bewegingsvrijheid tijdens gezichtsbehandelingen, terwijl het bovenste deel opent en uitzet door licht te buigen, waardoor tegelijkertijd een volledig zicht op de te behandelen gebieden wordt gegarandeerd. De SPA SHIELD biedt een barrière die zorgt voor totale veiligheid tijdens de behandeling.

INSTELBARE HOOGTE

LEMI heeft de SPA SHIELD-standaard uitgerust met een comfortabele knop om de hoogte aan te passen. Door simpelweg aan de knop te draaien, gaat de verplaatsing van de standaard van minimaal 63 cm naar maximaal 93 cm , om de afstand van de plexiglazen koepel aan te passen om de klant een vrije ruimte te garanderen die hem niet benauwt en die een ​​veilig gevoel geeft.

BASIS MET WIELEN

De basis van SPA SHIELD is ontworpen om te worden aangepast aan elk spa-bed. Hij is gemaakt van gecoat metaal en heeft 3 kleine rubberen wielen waarmee je de standaard gemakkelijk kunt verplaatsen en correct kunt positioneren, allemaal in absolute stilte. Elk wiel is uitgerust met een rem om het gemakkelijk te vergrendelen zodra de positie is vastgesteld.

SaniSPA HEROPENINGSKIT
DE COMPLETE LEMI KIT VOOR CABINE SANITISERING

Nu meer dan ooit hebben we duidelijk voor ogen hoe een constant gedesinfecteerde Spa-omgeving essentieel is voor de gezondheid en veiligheid van zowel degenen die er werken als gasten die de Spa-ervaring willen beleven. Een schone ruimte geeft een gevoel van veiligheid en bescherming, daarom is het belangrijk om ruimtes en gebouwen zichtbaar schoon, geventileerd en helder te houden, omdat ze niet alleen meer gewaardeerd worden op esthetisch niveau, maar ook bijdragen aan een aangenaam verblijf van de gasten de Spa een ervaring van totale ontspanning.

Terug naar het overzicht