Spa Dream

Met een kleurentherapiemechanisme met 7 afwisselende kleuren, kan de Spa Dream wellnessbank elektrisch in hoogte en Trendelenburg worden versteld. De zandversie bestaat bovendien uit sferisch kwarts, dat bij verhitting het lichaam omhult om een ​​totaal gevoel van innerlijke ontspanning te creëren. In combinatie met de specifieke korrelgrootte van het zand zelf, zorgt de zeeachtige “droge hitte” voor uitzonderlijk comfort. Dit resulteert in een perfecte massageondersteuning.

Als alternatief bestaat de verwarmde watermatras uit 4 aparte kussens om het water gelijkmatig verdeeld te houden. Dit resulteert in een uiterst stabiel en comfortabel oppervlak voor de klant. Hierdoor is het mogelijk om elke type massage uit te voeren, zelfs de meest krachtige en plaatselijke.

Ideaal voor:
schoonheids-, wellness- en spabehandelingen, emotionele behandelingen met kleurentherapie, lichaamsbehandelingen, ontspanning en alle soorten massages, zelfs de meest krachtige.

■ 2 elektromotoren voor hoogte- en Trendelenburgverstelling

■ Kleurentherapie
■ Verwarming
■ Kussen met gezichtsgat
■ Waterversie met 4
waterkussens

■ Kwartsversie met sferisch kwartszand

Spa-tafel-Spa-Dream

VERSTELBAAR MET KANTELBEWEGING

Spa Dream wellnesstafel is bovendien uitgerust met een volledig elektrische hoogteverstelling en kantelsysteem, met de mogelijkheid om tot maximaal 7 ° te kantelen. De helling is zorgvuldig bestudeerd om een ​​perfecte positie van comfort voor de klant te garanderen. De kantelbeweging maakt volledige ontspanning en verlenging van het wervelgebied mogelijk, waardoor de spierdruk wordt verminderd en de wervelkolom langer wordt.

Spa-tafel-Spa-Dream

KIT QUARZO

De Spa Dream massagetafel kan worden gerealiseerd met een Quartz Kit. Deze versie met zand is gemaakt van bolvormig mineraal kwarts, uitgerust met verwarming omhult dit het lichaam en bevordert volledige innerlijke ontspanning. De hitte is “droog”, net als die van het strand, de vorm van de kwartskorrels zorgt voor een goede ondersteuning om elke vorm van massage te realiseren, zelfs de meest energieke.

Spa-tafel-Spa-Dream

UITGERUST MET GEZICHTSGAT MATRAS

De Spa Dream massagebank is uitgerust met een comfortabele matras met een gezichtsgat. Het schuim in de vulling is speciaal ontworpen voor maximaal comfort voor de klant. Dit zorgt voor maximale ontspanning in de buikligging, zelfs bij langdurige behandelingen.

LEMI, 100% Made in Italy

nemPRO werkt al járen samen met LEMI. Al sinds 1989 fabriceert LEMI behandeltafels, stoelen en andere producten voor de Beauty & Spa sector.
Dankzij intensief onderzoek en ontwikkeling, evenals hun continue drang voorop te lopen met de huidige – en nieuwe technologieën, wordt LEMI erkend als een van de grote spelers binnen hun vakgebied, en dat wereldwijd.
Zij staan bekend om hun exceptionele designs, onderzoeken, technologie, kwaliteit én functionaliteit en de nauwgezette beeldschone afwerking van al hun producten. Samen met onmiskenbaar Italiaans vakmanschap hebben deze principes bijgedragen aan de ontwikkeling van een groot aantal LEMI-producten.

Terug naar het overzicht