Sea Breeze

De Sea Breeze biedt de perfecte combinatie van comfort en functionaliteit. De Sea Breeze is naadloos, volledig gewatteerd, volledig waterafstotend en uiterst comfortabel. De Sea Breeze is bovendien ideaal voor spabehandelingen op waterbasis met de Vichy shower 9 jets.

De Sea Breeze is ideaal voor:
traditionele lichaamsbehandelingen, waterbehandelingen, hydrotherapie, massages, spabehandelingen, ontspanning, anticellulitis, afslanken, tonifiëren, exfoliëren en antistressbehandelingen, lichaamspakkingen en maskers, scrubs, peelingbehandelingen, filiforme douches, thalassotherapie en modder behandeling.

■ 1 waterdichte elektromotor voor hoogteverstelling met beschermingsgraad IP66

■ Waterdichte matras

■ Passend bij de Vichy Shower (9 Jets)

Úw behandelstoel, úw ontwerp!

Onze behandelstoelen worden op bestelling speciaal voor ú gemaakt, dat betekent dat u een ruime keuze heeft in kleuren, bedieningsmogelijkheden en bijvoorbeeld accessoires. Rechts naast elk product op deze website vindt u de mogelijke aanpassingen die u kunt doen om uw nieuwe behandelstoel te ontwerpen naar uw smaak en wensen. Of u nou een elektrische voetbediening wenst, of u wilt uw logo in de bekleding van uw nieuwe behandelstoel geborduurd hebben, wij zorgen ervoor!

Terug naar het overzicht