Portofino

De Portofino is een multifunctionele massagebank die comfort en gebruiksgemak combineert met uitzonderlijke werkruimte optimalisatie. Dankzij de minimale hoogte van 49 cm / 19 ” garandeert het Portofino-model maximaal comfort voor zowel de cliënt als de behandelaar. Dankzij de drie onafhankelijke hoogte-, rug- en beensteunverstellingen is de massagebank Portofino ideaal voor een breed scala aan behandelingen, waaronder gezichts- en lichaamsbehandelingen, massages en spabehandelingen. Mét een opberglade geïntegreerd in de basis.

■ Kastbodem met houten lade
■ Hoogte min. 49 cm / 19 ”, max. 79 cm / 31 ”

■ 3 elektromotoren voor het verstellen van hoogte, rugleuning en beensteun
■ Matras met amerikaanse hoofdsteun
■ Matras aanpasbaar in dikte en breedte op aanvraag
■ Brandwerende bekleding, “Azo” -vrij, antibacterieel en schimmelwerend.
■ Een ideale oplossing voor multi-rooms
■ Maximaal cliënt / behandelaar comfort
■ AUT-functie: automatische terugkeer van elke positie naar nul-positie (vlak en minimale hoogte)
■ END-functie: “End of treatment” -positie

DE LAAGSTE SPA TAFEL OP DE MARKT!

Wellnessbank

RUG EN POT VOLLEDIG ELEKTRISCH VERSTELBAAR

De massagebank is uitgerust met een volledig elektrische verstelling. Door middel van draad- of draadloze pedalen is het mogelijk om de hoogte, de benen en de rug elektrisch te verstellen vanuit een volledig horizontale positie tot een maximale hellingshoek van 90 °. Door de beenaanpassing kunnen bovendien de knieën van de cliënt worden opgetild tot een positie van perfecte ontspanning.

Wellnessbank

COMFORTABELE HOUTEN LADE

De massagebank is voorzien van een grote houten lade die met een klein handvat naar buiten kan worden getrokken. Bovendien is de lade is ontworpen om stil en langzaam te sluiten, voor maximale stilte voor de klant.

Wellnessbank

AMERIKAANSE HOOFDSTEUN

De massagebank van Portofino heeft een volledig verstelbare Amerikaanse hoofdsteun. Het schuim van de hoofdsteun is speciaal ontworpen voor maximaal comfort, omdat hierdoor de klant en maximale ontspanning heeft in de buikligging. De kop is afneembaar en echter handmatig kantelbaar.

Terug naar het overzicht