Portofino EVO

De Portofino Evo is een multifunctionele wellnessbank die comfort en gebruiksgemak combineert met uitzonderlijke werkruimteoptimalisatie. De wellnessbank heeft een innovatief matras met HBS Stress Relief System. Dit garandeert maximaal comfort voor zowel de cliënt als de behandelaar. Dankzij de drie onafhankelijke hoogte-, rugleuning- en beensteunverstellingen is de Portofino Evo wellnessbank ideaal voor een breed scala aan behandelingen, waaronder gezichts- en lichaamsbehandelingen, massages en spabehandelingen. Mét een geïntegreerd opbergvak in de basis.

Portofino Evo:

■ Kastbodem met houten lade
■ Hoogte min. 49 cm / 19 ”, max. 79 cm / 31 ”

■ 3 elektromotoren voor het verstellen van hoogte, rugleuning en beensteun
■ Het HBS Stress Relief System biedt perfecte ergonomie voor het hoofd, de rug en de schouders van de cliënt
■ Matras aanpasbaar in dikte en breedte op aanvraag
■ Brandwerende bekleding, “Azo” -vrij, antibacterieel en schimmelwerend.
■ Een ideale oplossing voor multi-rooms
■ Maximaal cliënt / behandelaar comfort
■ AUT-functie: automatische terugkeer van elke positie naar nul-positie (vlak en minimale hoogte)
■ END-functie: “End of treatment” -positie

DE LAAGSTE SPA TAFEL OP DE MARKT!

Wellnessbank

RUG EN POT VOLLEDIG ELEKTRISCH VERSTELBAAR

De wellnessbank is uitgerust met een volledig elektrische verstelling. Door middel van draad- of draadloze pedalen is het mogelijk om de hoogte, de benen en de rug elektrisch te verstellen, vanuit een volledig horizontale positie tot een maximale hellingshoek van 90 °. Door de beenaanpassing kunnen de knieën van de cliënt worden opgetild tot een positie van perfecte ontspanning.

Wellnessbank

COMFORTABELE HOUTEN LADE

De wellnessbank is voorzien van een comfortabel matras en een grote houten lade die met een klein handvat naar buiten kan worden getrokken. De lade is ontworpen om stil en langzaam te sluiten, voor maximale ergonomie van de operator en stilte voor de klant.

Wellnessbank

HBS-SYSTEEM (Stress Releaf System)

De wellnessbank is bovendien uitgerust met twee volledig verstelbare armen met gasveer en een verstelbare kantelkop met uitneembaar gat aan de voorkant. Dit systeem genaamd “HBS (Head Back Shoulder) Stress Relief System” biedt een perfecte ergonomie voor het hoofd, de rug en de schouders van de cliënt, waardoor hij of zij volledig kan ontspannen en een staat van ideale rust voor kan bereiken.

100% Made in Italy

Al sinds 1989 fabriceert LEMI behandeltafels, stoelen en andere producten voor de Beauty & Spa sector.
Dankzij intensief onderzoek en ontwikkeling, evenals hun continue drang voorop te lopen met de huidige en nieuwe technologieën, wordt LEMI erkend als een van de grote spelers binnen hun vakgebied en dat wereldwijd.

LEMI staat bekend om hun exceptionele designs, onderzoeken, technologie, kwaliteit én functionaliteit en de beeldschone hoge afwerking van al hun producten. Samen met onmiskenbaar Italiaans vakmanschap hebben deze principes bijgedragen aan de ontwikkeling van een groot aantal LEMI-producten.

Terug naar het overzicht