Podo Mix 3

De Podo mix 3 podotherapie behandelstoelen van LEMI zijn ontworpen voor uitzonderlijk comfort. Dit zorgt voor gebruiksgemak voor zowel de patiënt als de behandelaar. De minimale hoogte van de behandelstoel zorgt bovendien voor een maximale gemakkelijke toegang voor ouderen en voor personen met beperkte bewegingsmogelijkheden. Door de maximale hoogte van 105 cm, die verder vergroot kan worden met de Trendelenburg positie en met de beensteun volledig uitgeschoven, kan de beoefenaar zelfs staand werken.

Podo mix 3:

■ 3 elektromotoren voor het aanpassen van de hoogte, kanteling en hellingshoek van de rugleuning, helemaal tot aan de horizontale positie
■ Pedaalbediening met automatische reset-functie
■ Volledig gesloten ABS-behuizing
■ Verstelbare en uittrekbare hoofdsteun
■ Hoge maatwerk en klasse 1M brandwerende bekleding
■ “Easy-to-clean” matras
■ In hoogte verstelbaar voor maximaal comfort voor behandelaar en patiënt
■ Standaard met anatomische matras en vlakke armleuning
■ Rotatie 180 °
■ Optie voor automatische beensteun op aanvraag leverbaar

Úw behandelstoel, úw ontwerp!

Onze behandelstoelen worden op bestelling speciaal voor ú gemaakt, dat betekent dat u een ruime keuze heeft in kleuren, bedieningsmogelijkheden en bijvoorbeeld accessoires. Rechts naast elk product op deze website vindt u de mogelijke aanpassingen die u kunt doen om uw nieuwe behandelstoel te ontwerpen naar uw smaak en wensen. Of u nou een elektrische voetbediening wenst, of u wilt uw logo in de bekleding van uw nieuwe behandelstoel geborduurd hebben, wij zorgen ervoor!

Terug naar het overzicht