Next

De LEMI Next is ideaal voor lichaamsbehandelingen en massages. Het elektrische mechanisme voor hoogteverstelling van de massagebank biedt gemakkelijke toegang voor de cliënt. Daarnaast zorgt het tegelijkertijd voor een optimale werkhouding voor de arts. 
Voor wie van eenvoud houdt, biedt de massegetafel de perfecte combinatie van comfort en functionaliteit. Wanneer u kiest voor een comfortabele matras met een enkele scharniering, wordt de massagebank zelfs compleet geleverd met een Amerikaanse hoofdsteun met een gezichtsgat en armsteun. Dit zeer robuuste en veerkrachtige model neemt minimale ruimte in en biedt tegelijkertijd maximaal comfort voor zowel de cliënt als de behandelaar. De massagebank heeft ideale contouren en mechanische functies. Een lichtgewicht product dat alle kracht en aandacht voor detail van een volledig Italiaans ontwerp uitdrukt.

De LEMINext is ideaal voor:
lichaamsbehandelingen, epilatie, pressotherapie, behandelingen met esthetische apparatuur, alle soorten massages, lichaams- en gezichtscontrole, lichaamspakkingen, gezichtsbehandelingen.

■ 1 motor voor hoogteverstelling

■ Gasveerbediende rugleuningverstelling

■ Matras geleverd met gezichtsgat

100% Made in Italy

Al sinds 1989 fabriceert LEMI behandeltafels, stoelen en andere producten voor de Beauty & Spa sector.
Dankzij intensief onderzoek en ontwikkeling, evenals hun continue drang voorop te lopen met de huidige – en nieuwe technologieën, wordt LEMI erkend als een van de grote spelers binnen hun vakgebied, en dat wereldwijd.
Zij staan bekend om hun exceptionele designs, onderzoeken, technologie, kwaliteit én functionaliteit en de nauwgezette beeldschone afwerking van al hun producten. Samen met onmiskenbaar Italiaans vakmanschap hebben deze principes bijgedragen aan de ontwikkeling van een groot aantal LEMI-producten.

Terug naar het overzicht