Nettuno

De Nettuno spa-tafel is het ‘onder de regen‘- bed dat speciaal door LEMI is ontworpen om hydrotherapie-spabehandelingen uit te voeren. De Nettuno spa-tafel heeft een naadloze matras, zorgvuldig geselecteerd om waterinwerking te weerstaan. De basis van de Nettuno spa-tafel is gemaakt van een waterdicht materiaal en heeft twee elektrisch verstelbare kolommen. Met behulp van een praktische afstandsbediening, die hoogte-, rug-, been- en kantelverstelling mogelijk maakt, kan de operator verschillende behandelingen kan uitvoeren met maximaal comfort voor de klant.

■ 3 elektromotoren voor hoogte-, rugleuning-, beensteun- en kantelverstelling
■ Waterdichte matras met gezichtsopening
■ Geïntegreerde batterij
■ AUT-functie: automatische terugkeer van elke positie naar nulstand (plat en minimale hoogte)
■ END-functie: “Einde behandeling” -positie

Spa-tafel-Nettuno
Spa-tafel-Nettuno
Spa-tafel-Nettuno

HYDROTHERAPIE-ERVARING

Hydrotherapiebehandelingen maken gebruik van het potentieel van water om het welzijn van lichaam en geest te beïnvloeden. Dit levert meerdere voordelen op. Koud water heeft een versterkende, ontstekingsremmende en anticongestieve werking omdat het de bloedvaten vernauwt. Warm of zelfs heet water ontspant de spieren en vergemakkelijkt het openen van de poriën met de daaruit voortvloeiende eliminatie van gifstoffen. De afwisseling van warme en koude stralen werkt bovendien in op de bloedsomloop door deze te stimuleren en te revitaliseren, zwellingen en zwaar gevoel te verminderen en werkzaam bij cellulitis en het vasthouden van water.

Spa-tafel-Nettuno

WATERDICHTE STABILITEIT

De basis van de Nettuno wellnessbank is gemaakt van een waterdicht materiaal. Daarnaast is de Nettuno spa-tafel voorzien van twee kolommen die elektrisch verstelbaar zijn door middel van een geïntegreerde batterij en een praktische afstandsbediening waarmee de hoogte, de rug, de benen en de kantelverstelling kunnen worden aangepast, zodat de operator verschillende behandelingen kan uitvoeren met maximaal comfort voor de klant.

Spa-tafel-Nettuno

WATERDICHT COMFORT

De Nettuno wellnessbank heeft een naadloze, waterdichte matras met openingen in het gezicht met een exclusieve bekleding, waarvan het materiaal en de speciale afwerking een gemakkelijke reiniging en hygiëne garanderen. De Nettuno wellnessbank heeft echter zijn buitengewone structurele kwaliteiten zullen door de jaren heen blijven bestaan. De Nettuno spa-tafel is speciaal geselecteerd vanwege zijn waterbestendigheid, is het bijzonder geschikt voor hydrotherapie-spabehandelingen.

LEMI, 100% Made in Italy

Al sinds 1989 fabriceert LEMI behandeltafels, stoelen en andere producten voor de Beauty & Spa sector.
Dankzij intensief onderzoek en ontwikkeling, evenals hun continue drang voorop te lopen met de huidige – en nieuwe technologieën, wordt LEMI erkend als een van de grote spelers binnen hun vakgebied, en dat wereldwijd.
Zij staan bekend om hun exceptionele designs, onderzoeken, technologie, kwaliteit én functionaliteit en de nauwgezette beeldschone afwerking van al hun producten. Samen met onmiskenbaar Italiaans vakmanschap hebben deze principes bijgedragen aan de ontwikkeling van een groot aantal LEMI-producten.

Terug naar het overzicht