Luxo KFM LED

De Luxo KFM LED heeft bovendien een robuuste volledig metalen constructie met een slank ontwerp, een flexibele arm en een uitstekende lichtopbrengst. De loupelamp is geschikt voor alle industriële doeleinden, voor werk in schoonheidssalons, klinieken en laboratoria, en als een hulpmiddel voor mensen met een verminderd gezichtsvermogen. 

Uitstekende optiek

De loupelamp heeft een glazen lens met een optische kwaliteit van 127 mm is van de hoogste kwaliteit voor de best mogelijke kijkervaring. Dit, in combinatie met de krachtige LED-lichtbron, maakt Luxo KFM LED een van de beste multifunctionele loeplampen op de huidige markt. De kwaliteit en exacte positionering van de LEDs zorgen voor een vrijwel schaduwvrije vergroting en een uitstekende kleurweergave. 

Maximale flexibiliteit en precisie

De flexibiliteit van de verbinding tussen lamphoofd en arm maakt exacte positionering eenvoudig. De gebalanceerde arm biedt maximale verticale en horizontale beweging en blijft altijd in de juiste positie zonder te driften. 

De standaardversie wordt geleverd met een 3 of 5 dioptrie glazen lens. Er is een stoffen hoes meegeleverd om de lens tegen stof te beschermen en om te voorkomen, dat het armatuur per ongeluk zonlicht opvangt en brand veroorzaakt. Kleuren: wit of lichtgrijs. 

Een handvat voor De loupelamp is beschikbaar als een accessoire. Voor eenvoudiger positioneren.

LED

De loupelamp is bovendien uitgerust met twee halfronde LED-modules. De modules zijn dimbaar en schakelen zichzelf automatisch uit na 4 of 9 uur om energie te besparen. LEDs hebben een ongelooflijk lange levensduur. De LEDs in KFM LED hebben een levensduur van 50.000 uur, dat betekent 25 jaar of langer bij normaal gebruik.

Onze Loupelampen

Bij nemPRO maakt u kennis met Beauty & Spa, als gevolg van het volledige assortiment van onze Loupelampen van het merk Glamox. De loupelampen zijn te gebruiken voor uw wellnesscentra, schoonheidscentra en spa. Onze collectie loupelampen zijn bedoeld om u te verrijken met het hoogste niveau van professionaliteit. De loupelampen hebben een robuuste ‘allmetal’ met een strak design als gevolg van een constructie met een flexibele arm en een uitstekende lichtopbrengst. De 127 mm optische kwaliteit glas lens is bovendien van de hoogste kwaliteit, voor de best mogelijke kijkervaring. Dit, in combinatie met de krachtige LED-lichtbron maakt KFM LED een van de beste multifunctionele loupelampen op de markt vandaag. Bovendien wordt er door Glamox langdurige levensduur gegarandeerd, om iedere klant tevredenstellen. Je bent van harte welkom om nu de hele collectie te ontdekken!

Terug naar het overzicht