Luxo Wave LED

De Luxo Wave LED is een loupelamp met toepassingen in de industrie, huidverzorging en low-vision. De loupelamp biedt schaduwvrije vergroting met licht dat van beide zijden komt, evenals driedimensionale vergroting met licht van links of rechts. Met zijn rechthoekige lens is Luxo Wave LED ook geschikt voor leesdoeleinden. Kleuren: wit of lichtgrijs. 

Maximale flexibiliteit en precisie

De flexibiliteit van de verbinding tussen lamphoofd en arm maakt exacte positionering eenvoudig. De gebalanceerde arm van de loupelamp biedt maximale verticale en horizontale beweging en blijft altijd in de juiste positie. 

De standaard loupelamp wordt geleverd met een glazen lens met 3,5 of 5 dioptrie. Er wordt een stoffen hoes meegeleverd om de lens tegen stof te beschermen en om te voorkomen dat de lens per ongeluk zonlicht opvangt en brand veroorzaakt. 

LED

De loupelamp is uitgerust met twee LED-modules, die afzonderlijk kunnen worden gebruikt. De modules zijn dimbaar en schakelen zichzelf automatisch uit na 4 of 9 uur om energie te besparen. LEDs hebben een ongelooflijk lange levensduur. De LEDs in de Luxo Wave LED hebben een levensduur van 50.000 uur. Dat betekent 25 jaar of langer bij normaal gebruik. 

Onze Loupelampen

Bij nemPRO maakt u kennis met het volledige assortiment van onze Loupelampen van het merk Glamox. De loupelampen hebben een strak design met een flexibele arm en een uitstekende lichtopbrengst. De 127 mm optische kwaliteit glas lens is bovendien van de hoogste kwaliteit, voor de best mogelijke kijkervaring. In combinatie met de krachtige LED-lichtbron maakt Glamox een van de beste multifunctionele loupelampen op de markt vandaag. Bovendien wordt er door Glamox langdurige levensduur gegarandeerd, om iedere klant tevredenstellen. Je bent van harte welkom om nu de hele collectie te ontdekken!

Terug naar het overzicht