Lemi Syncro Eco

De Lemi Syncro Eco is een multifunctioneel elektrische behandelstoel die speciaal is ontworpen voor dermatologische onderzoeken. Daarnaast voor laserbehandelingen en diagnostische onderzoeken. De behandelstoel is een multi-sector behandelstoel. De behandelstoel heeft 3 motoren voor hoogte, gesynchroniseerde rugleuning / beensteun en trendelenburg aanpassingen, een praktische voetpedaalbediening met automatische reset die de behandelstoel terugbrengt naar zijn oorspronkelijke positie. De hoofdsteun en de voetensteun van de behandelstoel zijn bovendien afneembaar en verstelbaar. De behandelstoel heeft daarnaast een brede matrasaanpassing.

De Lemi Syncro Eco is ideaal voor:
gezichts- en lichaamsbehandelingen, ontharing, druktherapie, esthetische manicures en pedicures, gezichtscontroles, make-uptoepassing, tatoeage, anti-verouderingsbehandelingen, gezichtsreinigingsbehandelingen, scrubs en gezichtsmaskers, oogcontourbehandelingen, lip contourbehandelingen en behandelingen met schoonheidsapparatuur.

■ 3 elektromotoren voor hoogte, rugleuning-beensteun (gesynchroniseerd) en trendelenburg-positieaanpassing

■ Standaard Bi-Zak platte matras: hoofdsteun en voetsteun uittrekbaar en afneembaar

■ Pedaalbediening met automatische resetfunctie

■ Volledig gesloten ABS-behuizing

Maak nu zelf gebruik van het custom made programma van nemPRO!

Hierin kunt u het product voor uw wellnesscentra, schoonheidscentra of spa geheel voor u alleen samenstellen en wordt het bovendien voor u gemaakt. In dit systeem kunt u helemaal zelf het geschikte model kiezen van een; Behandelstoel, massagebank, wellnessbank, etc. De keuze bestaat uit het kiezen uit verschillende onderstellen, kleuren bekleding, stiksels en nog veel meer. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

100% Made in Italy

Voor alle klanten van nempro is dit een gecertificeerde garantie van superieure kwaliteit. Echter is dit voor Lemi een roeping. Alle LEMI-producten worden geleverd met een garantiecertificaat met een holografisch anti-namaaklogo en een volgnummer, omdat daardoor het product kan worden getraceerd via een speciale website. Bovendien behaalde LEMI met zijn Behandelstoelen, massagebanken, wellnessbanken, etc. als exclusieve garantie voor de authenticiteit van zijn producten, in 2010 zelfs de prestigieuze certificering “100% Made in Italy”. Deze certificering vereist dat het bedrijf zich aan een grondige reeks inspecties onderwerpt om te certificeren, hoewel het cyclus volledig uitgevoerd in Italië.

Terug naar het overzicht