Lemi 4

De Lemi 4 behandelstoel is bovendien een volledig verstelbare, elektrische behandelbank. De Lemi 4 behandelstoel is echter ontworpen om optimale werkomstandigheden te bieden. De stoel is goed voor het uitvoeren van diagnostische onderzoeken, dermatologische onderzoeken en laserbehandelingen. De Lemi 4 behandelstoel is een multi-sector stoel / tafel compleet met 4 motoren voor hoogte, rugleuning, beensteun en trendelenburg aanpassingen, een praktische automatische reset schakelaar die de tafel terugbrengt naar zijn oorspronkelijke positie. Brede matrasaanpassing.

Lemi 4 behandelstoel is ideaal voor:
gezichtsbehandelingen, lichte massages, ontharing, druktherapie, manicures en pedicures, diagnostische onderzoeken, dermatologie en cosmetische chirurgie.

■ 4 elektromotoren voor hoogte, rugleuning, zitting en de trendelenburg positieverstelling
■ Standaard vlak matras
■ Standaard handbediening met automatische reset-functie
■ Volledig gesloten ABS-behuizing

Maak nu zelf gebruik van het custom made programma van nemPRO!

Hierin kunt u het product voor uw wellnesscentra, schoonheidscentra of spa geheel voor u alleen samenstellen en wordt het bovendien voor u gemaakt. In dit systeem kunt u helemaal zelf het geschikte model kiezen van een; Behandelstoel, massagebank, wellnessbank, etc. De keuze bestaat echter uit het kiezen uit verschillende onderstellen, kleuren bekleding, stiksels en nog veel meer. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

100% Made in Italy

Voor alle klanten van nempro is dit een gecertificeerde garantie van superieure kwaliteit. Echter is dit voor Lemi een roeping. Alle LEMI-producten worden geleverd met een garantiecertificaat met een holografisch anti-namaaklogo en een volgnummer, omdat daardoor het product kan worden getraceerd via een speciale website. Bovendien behaalde LEMI met zijn Behandelstoelen, massagebanken, wellnessbanken, etc. als exclusieve garantie voor de authenticiteit van zijn producten, in 2010 zelfs de prestigieuze certificering “100% Made in Italy”. Deze certificering vereist dat het bedrijf zich aan een grondige reeks inspecties onderwerpt om te certificeren, hoewel het cyclus volledig uitgevoerd in Italië.

Terug naar het overzicht