Lemi 4 Bi-Zak

De Lemi 4 Bi-Zak behandelstoel is een volledig verstelbare, elektrische behandelbank. De Lemi 4 Bi-Zak behandelstoel is ontworpen om optimale werkomstandigheden te bieden. De stoel is goed voor het uitvoeren van diagnostische onderzoeken, dermatologische onderzoeken en laserbehandelingen. De Lemi 4 Bi-Zak behandelstoel is een multi-sector stoel/tafel compleet met 4 motoren voor hoogte, rugleuning, beensteun en Trendelenburg aanpassingen. De tafel heeft een praktische automatische reset schakelaar die de tafel terugbrengt naar zijn oorspronkelijke positie. Daarnaast heeft de Lemi 4 Bi-Zak een brede matrasaanpassing.

Lemi 4 Bi-Zak behandelstoel is ideaal voor:
gezichtsbehandelingen, lichte massages, ontharing, druktherapie, manicures en pedicures, diagnostische onderzoeken, dermatologie en cosmetische chirurgie.

■ 4 elektromotoren voor hoogte, rugleuning, zitting en de trendelenburg positieverstelling
■ Standaard vlak matras
■ Standaard handbediening met automatische reset-functie
■ Volledig gesloten ABS-behuizing

Úw behandelstoel, úw ontwerp!

Onze behandelstoelen worden op bestelling speciaal voor ú gemaakt, dat betekent dat u een ruime keuze heeft in kleuren, bedieningsmogelijkheden en bijvoorbeeld accessoires. Rechts naast elk product op deze website vindt u de mogelijke aanpassingen die u kunt doen om uw nieuwe behandelstoel te ontwerpen naar uw smaak en wensen. Of u nou een elektrische voetbediening wenst, of u wilt uw logo in de bekleding van uw nieuwe behandelstoel geborduurd hebben, wij zorgen ervoor!

Terug naar het overzicht