Lemi 3

De Lemi 3 behandelstoel is een multi-sector stoel / tafel compleet met 1 motor voor hoogteverstelling en voetpedaalbediening. Handmatig verstelbare rugleuning, beensteun en Trendelenburg. Mét een brede matrasaanpassing. 

De Lemi 3 behandelstoel is ideaal voor:
Gezichts- en lichaamsbehandelingen, haarverwijdering, druktherapie, esthetische manicures en pedicures, gezichtscontroles, make-uptoepassing, tatoeage, antiverouderingsbehandelingen, gezichtsreinigingsbehandelingen, scrubs en gezichtsmaskers, oogcontourbehandelingen, lip contourbehandelingen en behandelingen met schoonheidsapparatuur.

■ 1 elektromotor voor hoogteverstelling

■ Handmatige beensteun, rugleuning en trendelenburgverstelling

■ Standaard platte matras

■ Pedaalbediening

■ Volledig omsloten ABS-behuizing

LEMI, 100% Made in Italy

Al sinds 1989 fabriceert LEMI behandeltafels, stoelen en andere producten voor de Beauty & Spa sector.

Dankzij intensief onderzoek en ontwikkeling, evenals hun continue drang voorop te lopen met de huidige – en nieuwe technologieën, wordt LEMI erkend als een van de grote spelers binnen hun vakgebied, en dat wereldwijd.

Zij staan bekend om hun exceptionele designs, onderzoeken, technologie, kwaliteit én functionaliteit en de nauwgezette beeldschone afwerking van al hun producten. Samen met onmiskenbaar Italiaans vakmanschap hebben deze principes bijgedragen aan de ontwikkeling van een groot aantal LEMI-producten.

Terug naar het overzicht