Luxo KFM LED ESD

De Luxo KFM LED ESD heeft een robuuste volledig metalen constructie met een strak design, een flexibele arm en een uitstekende lichtopbrengst. De flexibiliteit van de loupelamp heeft scharnieren tussen lamphoofd en arm maakt exacte positionering eenvoudig. De loupelamp heeft een 127 mm glazen lens is van de hoogste kwaliteit, voor de best mogelijke kijkervaring. De kwaliteit en exacte positionering van de leds zorgen voor een nagenoeg schaduwvrije vergroting en een uitstekende kleurweergave. 

Maximale flexibiliteit en precisie

De flexibiliteit van de verbinding tussen lamphoofd en arm maakt exacte positionering eenvoudig. De veer van de loupelamp heeft een gebalanceerde arm zorgt voor maximale verticale en horizontale beweging en blijft altijd in de juiste positie zonder te drijven. Kleur: zwart 

Een handvat is verkrijgbaar als accessoire om de loep eenvoudiger te kunnen plaatsen. 

De standaard loupelamp wordt bovendien geleverd met een 3 of 5 dioptrie glazen lens. Er wordt een stoffen hoes meegeleverd om de lens te beschermen tegen stof en om te voorkomen dat er brandt ontstaat door ongewenst zonlicht op de lens. 

LED

De loupelamp is uitgerust met twee halfronde LED-modules. De modules zijn dimbaar en schakelen zichzelf automatisch uit na 4 of 9 uur om energie te besparen. LEDs hebben een ongelooflijk lange levensduur. De diodes in KFM LED ESD hebben een levensverwachting van 50.000 uur. Dat betekent 25 jaar of langer bij normaal gebruik. U hoeft de lichtbron nooit te veranderen!

Onze Loupelampen

Bij nemPRO maakt u kennis met het volledige assortiment van onze Loupelampen van het merk Glamox. De loupelampen zijn te gebruiken voor uw wellnesscentra, schoonheidscentra en spa. De loupelampen hebben een robuuste ‘allmetal’ met een strak design. De 127 mm optische kwaliteit glas lens is bovendien van de hoogste kwaliteit, voor de best mogelijke kijkervaring. Dit, in combinatie met de krachtige LED-lichtbron maakt KFM LED een van de beste multifunctionele loupelampen op de markt vandaag. Bovendien wordt er door Glamox langdurige levensduur gegarandeerd, om iedere klant tevredenstellen. Je bent van harte welkom om nu de hele collectie te ontdekken!

Terug naar het overzicht