Florence

De Florence is een multifunctionele wellnessbank die comfort en gebruiksgemak combineert met uitzonderlijke werkruimteoptimalisatie. De wellnessbank heeft een innovatieve matras met HBS Stress Relief System. Dit garandeert maximaal comfort voor zowel de cliënt als de behandelaar. Deze wellnessbank heeft een opbergvak geïntegreerd in de basis. Dankzij de drie onafhankelijke hoogte-, rug- en beensteunverstellingen is de Florence wellnessbank ideaal te gebruiken voor een breed scala aan behandelingen, waaronder gezichts- en lichaamsbehandelingen, massages en spabehandelingen.

De Florence is multifunctioneel inzetbaar
gezichtsbehandelingen, ontharing, druktherapie, gezichtsreinigingsbehandelingen, scrubs, gezichts- en lichaamsmaskers, behandelingen met schoonheidsapparatuur, alle soorten massages en lichaamsbehandelingen, gezichts- en lichaamscontroles en lichaamspakkingen.

■ 3 elektromotoren voor het verstellen van hoogte, rugleuning en beensteun
■ Het HBS Stress Relief System biedt een perfecte ergonomie voor het hoofd, de rug en de schouders van de cliënt
■ Matras aanpasbaar in dikte en breedte op aanvraag
■ Brandwerende Nefos-bekleding, “Azo” -vrij, met anti -bacteriële en schimmelwerende eigenschappen
■ Basiscompartiment met geïntegreerde opslag met houten schuifdeuren
■ Een ideale oplossing voor meerkamerstructuren
■ Maximaal comfort voor de klant / gebruiker

Úw behandelstoel, dus úw ontwerp!

Onze behandelstoelen worden op bestelling speciaal voor ú gemaakt, dat betekent dat u een ruime keuze heeft in kleuren, bedieningsmogelijkheden en bijvoorbeeld accessoires. Rechts naast elk product op deze website vindt u de mogelijke aanpassingen die u kunt doen om uw nieuwe behandelstoel te ontwerpen naar uw smaak en wensen. Of u nou een elektrische voetbediening wenst, of u wilt uw logo in de bekleding van uw nieuwe behandelstoel geborduurd hebben, wij zorgen ervoor!

Terug naar het overzicht