Capri Pedi Spa

De Capri Pedi Spa heeft elegantie en design, functionaliteit en comfort, gemak en netheid. Deze kenmerken van de pedicure spa bestaan ​​naast elkaar in de perfecte harmonie van moderne lijnen en elegante vormen, een ​pedicure spa die elke ruimte verrijkt en vormgeeft. 3 gelijktijdig beschikbare behandelingen: pedicure, manicure en gezichtsbehandeling, een moment van unieke ontspanning en intens plezier. De pedicure spa is bovendien uitgerust met Pipeless Hydromassage, elektrische verstelling van de zitting, 180 graden rotatie, rugleuning met gasveer en een aanpasbare eikenhouten basis.

De Capri Pedi Spa is ideaal voor:
spa-manicure- en pedicurebehandelingen, voethydromassages, esthetische manicures, esthetische pedicures, paraffinebehandelingen, scrubs en voetmassages.

■ Het Pipeless Hydromassage-systeem garandeert maximale hygiëne en reinigingsgemak
■ De elektrische beweging van de zitting garandeert een totale vrijheid bij het verstellen van de stoel
■ 180 graden rotatie
■ Rugleuning met gasveer, voor een absoluut comfort
■ Houten onderstel verkrijgbaar in 10 houtkleuren
■ Stoel aanpasbaar in 35 verschillende kleuren

Úw pedicurestoel, op maat gemaakt voor u!

Onze behandelstoelen worden op bestelling speciaal voor ú gemaakt, dat betekent dat u een ruime keuze heeft in kleuren, bedieningsmogelijkheden en bijvoorbeeld accessoires. Rechts naast elk product op onze website vindt u de mogelijke aanpassingen die u kunt doen om uw nieuw behandelstoel of massagebank te ontwerpen naar úw smaak en wensen. Of u nou een elektrische voetbediening wenst of u wilt uw logo in de bekleding van uw stoel geborduurd hebben, nemPRO zorgt ervoor!

Terug naar het overzicht