Bellaria

Het Bellaria spabed is hét bed dat speciaal door LEMI is ontworpen om wellnessbehandelingen buiten in alle veiligheid uit te voeren. De Bellaria wellnessbank is uitgerust met een naadloze matras. Dit is zorgvuldig geselecteerd om de werking van externe factoren te weerstaan: direct zonlicht, water, zout, enz.

De basis is gemaakt van waterdicht materiaal en is elektrisch verstelbaar. De Bellaria maakt gebruik van van een praktische afstandsbediening die de tilbewegingen en gesynchroniseerde rug-beenbeweging mogelijk maakt. Verschillende behandelingen zorgen voor maximaal comfort voor de klant. Daarnaast zijn de praktische AUT- en END- bedieningselementen, gericht bij het terugbrengen van het bed in de “nulstand” en het vergemakkelijken van het uitstappen van de cliënt aan het einde van de behandeling.

■ 3 elektromotoren voor hoogte-, rugleuning- en beensteunverstelling
■ Waterdichte matras met hoefijzervormige hoofdsteun
■ Componenten ontworpen om externe invloeden en zout in het bijzonder te weerstaan
■ Solide waterdichte bodem volledig gesloten
■ Syncro Functie: rugleuning-beensteun (gesynchroniseerd)
■ AUT-functie: automatische terugkeer van elke positie naar de nulpositie (vlakke en minimale hoogte)
■ END-functie: positie “Einde behandeling”

Bellaria-wellnessbank

EEN OPEN VENSTER NAAR DE WERELD

Het Bellaria-spabed is speciaal door LEMI ontworpen om buiten te gebruiken. Daarnaast voldoet het aan de nieuwe behoeften van de markt. Het hebben van een buitenruimte is voor veel spa’s en hotels een element dat waarde creëert, omdat het de massage-ervaring nog intenser en meer ontspannen maakt. Dit komt doordat je een verbinding creëert tussen lichaam, geest en natuur in een externe omgeving.

Bellaria-wellnessbank

GESCHIKT VOOR ALLE OMSTANDIGHEDEN

Wat leidde tot de creatie van het Bellaria-bed was de behoefte aan apparatuur die in alle weersomstandigheden kan worden gebruikt. Zon, water, zand, zee, wind: 
Bellaria stelt u in staat om behandelingen en massages in alle comfort uit te voeren voor zowel de cliënt als de therapeut. De matras is ontworpen om de inwerking van water en andere externe factoren te weerstaan. Terwijl de solide basis, ook in waterafstotend materiaal, stabiliteit garandeert dankzij de 4 poten.

Bellaria-wellnessbank

EEN NATUURLIJKE VERBINDING

Onlangs hebben we het belang van de verbinding tussen mens en natuur herontdektVeel onderzoeken en ervaringen bevestigen het belang dat de externe omgeving kan hebben tijdens een behandeling. Een locatie omgeven door groen of een wit strand brengt bovendien de geest in een bijna ‘oorspronkelijke’ staat van welzijn.

Terug naar het overzicht