Amanda

De Amanda wellnessbank is een multifunctionele tafel die gebruiksgemak combineert met een modern design en gebruik van natuurlijke materialen. Dit resulteert in een solide en comfortabele wellnessbank die maximaal comfort biedt voor zowel de cliënt als de behandelaar. De 3 elektromotoren van de Amanda wellnessbank maken het mogelijk om de rugleuning en beensteun omhoog en omlaag te verstellen. Hierdoor is het bovendien gemakkelijk om verschillende behandelingen uit te voeren (massages, gezichts- en lichaams- en spabehandelingen). De houten basis wordt een opbergkast, ideaal voor werkgereedschap, die dankzij de schuifdeuren gemakkelijk toegankelijk is.

Amanda wellnessbank is ideaal voor:
gezichtsbehandelingen, ontharing, druktherapie, gezichtsreinigingsbehandelingen, scrubs, gezichts- en lichaamsmaskers, behandelingen met schoonheidsapparatuur, alle soorten massages en lichaamsbehandelingen, gezichts- en lichaamscontroles en lichaamspakkingen.

■ 3 elektromotoren voor hoogte-, rug- en beensteunverstelling

■ Matras met Amerikaanse hoofdsteun

■ Houten basis met opbergruimte

■ Een ideale oplossing voor structuren met meerdere kamers

■ Maximaal comfort voor de cliënt / behandelaar

Úw wellnessbank, úw ontwerp!

Onze behandelstoelen worden op bestelling speciaal voor ú gemaakt, dat betekent dat u een ruime keuze heeft in kleuren, bedieningsmogelijkheden en bijvoorbeeld accessoires. Naast elk product op deze website vindt u de mogelijke aanpassingen die u kunt doen om uw nieuwe behandelstoel te ontwerpen naar uw smaak en wensen. Of u nou een elektrische voetbediening wenst, of u wilt uw logo in de bekleding van uw nieuwe behandelstoel geborduurd hebben, wij zorgen ervoor!

Terug naar het overzicht