Aemotio SPA

De LEMI Aemotio SPA is het meest revolutionaire spa-apparaat op de markt. Deze spa-tafel is een multifunctionele spa tafel die de nieuwste behandelingstechnologieën combineert met een uniek en modern design. De spa tafel biedt een breed scala aan behandelingsopties, waaronder hydrotherapie, peeling, spa-, ontspannings- en anticellulitisbehandelingen, tonifiëren, exfoliëren en stressverlichtende sessies, evenals kleurentherapie en nog veel, veel meer. Water, licht en warmte, talloze wellnessprogramma’s en een uitzonderlijk esthetische ontwerp.

Aemotio SPA is ideaal voor:
Traditionele lichaams- en gezichtsbehandelingen, waterbehandelingen, hydrotherapie, massages, spabehandelingen, ontspanning, anticellulitis, afslanken, tonifiëren, exfoliëren en antistressbehandelingen, lichaamspakkingen en maskers, scrubs, peelingbehandelingen, filiforme douches, aromatherapie , kleurentherapie, thalassotherapie, moddertherapie, stoombaden en savonage.

■ Natte tafel met elektrische hoogteverstelling, vichydouche, bolero-massage, watermatras met Energy Heat-systeem, stoombad, kleurentherapie, savonage en infrarood: 9 functies voor een breed scala aan behandelingen op maat
■ Experience Spa-programma’s
■ Hoge uurvergoeding
■ Uitstekend flexibiliteit in gebruik
■ In hoogte verstelbare voet
■ Savonage op aanvraag

Úw Aemotio SPA, úw ontwerp!

Onze Aemotio SPA wordt op bestelling speciaal voor ú gemaakt, dat betekent dat u een ruime keuze heeft in kleuren, bedieningsmogelijkheden en bijvoorbeeld accessoires. Rechts naast elk product op onze website vindt u de mogelijke aanpassingen die u kunt doen om uw nieuw behandelstoel of massagebank te ontwerpen naar úw smaak en wensen. Of u nou een elektrische voetbediening wenst of u wilt uw logo in de bekleding van uw stoel geborduurd hebben, nemPRO zorgt ervoor!

100% Made in Italy

nemPRO werkt al jaren samen met het Italiaanse LEMI. Al sinds 1989 fabriceert LEMI behandeltafels, stoelen en andere producten voor de Beauty & Spa sector. Dankzij intensief onderzoek en ontwikkeling, evenals hun continue drang voorop te lopen met de huidige – en nieuwe technologieën, wordt LEMI erkend als een van de grote spelers binnen hun vakgebied, en dat wereldwijd.
Zij staan bekend om hun exceptionele designs, onderzoeken, technologie, kwaliteit én functionaliteit en de nauwgezette beeldschone afwerking van al hun producten. Samen met onmiskenbaar Italiaans vakmanschap hebben deze principes bijgedragen aan de ontwikkeling van een groot aantal LEMI-producten.

Terug naar het overzicht