Aemotio Basic

Aemotio Basic heeft een Italiaans design met een spa-effect. Met 7 functies voor het uitvoeren en aanpassen van talloze wellnessprogramma’s. Hierdoor brengt de Aemotio Basic een revolutie teweeg in het concept van wellness.
De Aemotio Basic is in feite in staat om het gebruik en de winstgevendheid van elke spa-cabine te vermenigvuldigen.

Aemotio Basic is ideaal voor:
Traditionele lichaams- en gezichtsbehandelingen, waterbehandelingen, hydrotherapie, massages, spabehandelingen, ontspanning, anticellulitis, afslanken, tonifiëren, exfoliëren en antistressbehandelingen, lichaamspakkingen en maskers, scrubs, peelingbehandelingen, filiforme douches, aromatherapie , kleurentherapie, thalassotherapie, moddertherapie, stoombaden en wilde dieren.

■ De Aemotio Basic is een Natte tafel met elektrische hoogteverstelling, boleromassage, watermatras met Energy Heat System, stoombad, kleurentherapie en savonage. Het heeft zeven functies voor een breed scala aan behandelingen op maat
■ Experience Spa-programma’s
■ Hoge uurvergoeding
■ Uitstekende flexibiliteit in gebruik

Spa-tafel
Spa-tafel
Spa-tafel

Aemotio Basic

Spa-tafel

ENERGIE-WARMTE-SYSTEEM
De Aemotio Basic is voorzien van een verwarmingsplaat om de watertemperatuur van de matras aan te passen. Hierdoor kan het waterverbruik drastisch worden verminderd, terwijl tegelijkertijd de tijd van de arts wordt gemaximaliseerd. Dit zorgt bovendien voor een comfortabele temperatuur voor de cliënt.

COMFORT VICHY SHOWER
6 instelbare jets, mét een “voorbereidings”-functie: de behandelaar selecteert de ideale watertemperatuur in alvorens de douche te activeren, op deze wijze zal de klant nooit een onaangename temperatuurswissel ervaren.

Spa-tafel

WATERMATRAS
De duurzame polyurethaan watermatras van de Aemotio Basic garandeert een uitstekend comfort.

Spa-tafel

HOOGTEINSTELLING
De Aemotio Basic is elektrisch in hoogte verstelbaar en wordt ook geleverd met Dibond composiet paneelwanden, perfect voor elk type maatwerk.

Spa-tafel

MANUELE BOLERO
De Aemotio Basic heeft een douche voor gerichte micromassages en spoeloperaties die direct in het bad worden uitgevoerd.

Spa-tafel

CHROMOTHERAPIE
Het waterbed heeft 7 kleuren die kunnen worden geprogrammeerd om automatisch een programma te draaien, of kunnen worden geselecteerd op basis van het type behandeling dat moet worden uitgevoerd, wat zorgt voor magische momenten van welzijn.

Spa-tafel

STOOMBAD
De e Aemotio Basic is voorzien van een professionele roestvrijstalen stoomgenerator. Om de effectiviteit van de behandeling te garanderen, wordt de stoom “gevangen” door een handig en hygiënisch wegwerpgordijn, dat gemakkelijk kan worden verwijderd.

Spa-tafel

SAVONAGE
De behandeling met een zachte en volumineuze mousse, geproduceerd door een geïntegreerde generator en heeft een aangenaam ontspannend en reinigend effect (op aanvraag).

Terug naar het overzicht